Jazykové kurzy pro zaměstnance přímo v místě pracoviště, příjemné pracovní prostředí, práce v dobrém kolektivu, příspěvek na stravování, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené.
Firemní benefity pro zaměstnance, parkoviště pro zaměstnance.
Zaměstnavatel mně umožňuje kdykoli odejít k lékaři, nedělá problémy s braním paragrafu při onemocnění dítěte nebo v dnešní době být doma s dítětem na distanční výuce. Po zkušenosti s minulým zaměstnavatelem je tohle velké plus!
rodinná atmosféra, skvělá spolupráce všech kolegů, pokroková technologie strojů pro zpracování kameniva v lomech
Příležitost využít cizí jazyky
Oblast administrativy a servisní technici využívají cizí jazyky pro písemnou i ústní komunikaci se zahraničními zákazníky. Jedná se především o anglický, ruský, polský a německý jazyk.
Zaujala / nezaujala vás firma DSP Přerov, spol. s r.o.?