AWL-Techniek CZ, Napajedla
U nás to jiskří....
U nás to jiskří....
Příjemné prostředí+9

AWL-Techniek CZ s.r.o.

Výroba zařízení se zaměřením na automatizaci v prostředí průmyslu

Naším posláním je zajistit, aby naši zákazníci v automobilovém a výrobním průmyslu dosahovali nejvyšší úrovně produktivity ve svých produktových a logistických procesech tím, že jim dodáváme inteligentní a spolehlivá řešení v oblasti špičkové automatizace, robotizace a spojovacích technologií. Působíme na rychle se měnícím trhu. Jsme přesvědčeni, že v příštích letech bude automatizace a robotizace utvářet svět. AWL si udržuje vedoucí postavení díky inovacím a silným partnerstvím.

Skvělý kolektiv, příjemná atmosféra na pracovišti, přátelství s kolegy i v osobním životě, neustálé vzdělávání při práci na nových věcech a poslední dobou i zlepšení platových podmínek ve firmě
Vždy je co zlepšovat, ale momentálněnení nic, co by zde stálo za to formulovat

Možnost kariérního postupu
Kariérního postupu v této firmě lze dosáhnout u lidí, kteří mají o práci zájem, jsou šikovní a neberou svou práci jen tak na lehkou váhu typu “udělám co mám a jdu domů”. Pokud má o práci člověk opravdu zájem a chce se naučit něco nového, zaměstnavatel mu to umožní.
Napsáno:leden 2024

Z vedení došel požadavek pro napsání pozitivní nebo minimálně neutrální recenze na firmu zde na Atmoskopu, proto tak i činím. Rozkaz zněl přece jasně, ale bohužel, moc toho k napsání není... Za zmínku stojí maximálně stále skvělý kolektiv, který se ale bohužel postupně tenčí.
Ohodnocení zaměstnanců na úrovni před rokem 1989. Pracuješ jsi dobrý, flakáš se a práce ti nejde? Nevadí, oběma dáme stejně... Silně demotivující pracovní prostředí, které rok od roku posouvá firmu níž a níž. Škoda, protože stále je tam spousta šikovných a pracovitých lidí, kteří jsou bohužel postupně doplňováni lidmi, kteří to umí maximálně "pusou", ale výsledek práce po nich téměř nulový.
Rádi bychom reagovali na formulaci našeho zaměstnance, který mluví o rozkazu zaslaného vedením firmy. Máme za to, že jsme seriózní firma, slušný zaměstnavatel a skvělý tým lidí... Proto jsme požádali do vlastních řad o vyjádření pozitivního hodnocení na adresu naší společnosti. Upřímně nás mrzí taková interpretace.

Pořádáme společné akce i s rodinnými příslušníky

Pořádáme společné akce i s rodinnými příslušníky

Máme se čím pochlubit

Máme se čím pochlubit

Máme rádi inovace a kreativitu

Máme rádi inovace a kreativitu

U nás máme co slavit... :-)+9

jen ranní směna služební výjezdy po cestě vzhledem k typu výroby čisté prostředí
platová politika neférovost vůči některým kolegům

Malo penez
Napsáno:září 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti AWL-Techniek CZ s.r.o.?
Pohodová práce v dobrém kolektivu.
Platová politika
Platová politika firmy zatím funguje bez zavedených variabilních složek mezd. To může být pro leckoho výhoda, pro jiné nevýhoda. Zaměstnavatel má zajímavou škálu benefitů, např. 900 Kč na penzijní zabezpečení, stravenky 120,-/den, příspěvek na dopravu anebo 25 dní dovolené...aj. S odměňovacím systémem bude firma nadále aktivně pracovat.
Napsáno:září 2022

Práce v kolektivu mladých lidí, dobrá pracovní doba.
Občas problémy v předávání informací.
Napsáno:září 2022

Příležitost vyvýjetse a zlepšovat v AJ. Výborný kolektiv Benefity a akce pro zaměstnance
Horší komunikace a předávání informací v rámci jiných poboček.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:září 2022

Přátelský kolektiv Pracovní prostředí - čistá a bezpečná montáž Technologie a výsledný produkt Náplň práce
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:září 2022

Nejvíce oceňuji dobrou atmosféru v kolektivu. Je zde neformální atmosféra, různé příjemné benefity typu káva zdarma, ale i větší, finanční benefity jako letní a zimní bonus apod.
Velká část každodenních nepříjemností vychází ze situace na trhu, kterou nelze ovlivnit.

benefity
platové ohodnocení
Napsáno:září 2022

Zaujala / nezaujala vás firma AWL-Techniek CZ s.r.o.?