Krásné pracovní prostředí a zázemí, výborný kolektiv, , možnost Home office + dodatková dovolená, firemní akce ,vzdělávací programy a jiné další benefity
Pracovní podmínky, kolektiv a vztahy na pracovišti, podpora a spolupráce v týmu, finanční ohodnocení, benefity, získávání nových zkušeností, možnost dalšího vzdělávání...
Zatím jsem nenašel nic, s čím bych neměl být spokojen.
Super kolegové, možnost pracovat na zajímavých věcech.
Zatím nic.
Neformální pracovní atmosféru
I přes mezinárodní působnost firmy v Prahe pracuje poměrně málo lidí a tedy všechny znáte jménem.
Příležitost využít cizí jazyky
Firma působí nejen v Česku, ale i v zahraničí a proto je angličtina nutností. Kromě toho je možnost pracovně využít i třeba španělštinu nebo méně časté jazyky.
Nejvíce oceňuji přátelské a empatické chování od většiny kolegů. Jsem spokojena s Multisportkou a možností vzdělávání přes Seduo.
V mém oddělení- office team bych ocenila lepší managerské schopnosti své nadřízené.Ve společnosti jako celku s ničím nespokojena nejsem - jen bych uvítala jazykové kurzy.
Slušné a profesionální jednání všech zaměstnanců a dalších kolegů. Neobvyklé benefity jako třeba domácí med. Příjemná, skoro až "rodinná" atmosféra, která nekoresponduje s tím, že se jedná o velký korporát.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?