Electro World s.r.o.

Maloobchod s elektrospotřebiči a elektronikou

Možnost otevřeně vyjádřit svůj názor na konkr. situaci, osobní rozvoj, četnost školení, lidské vztahy
Obnoveni pozice marchendesinger- sjednocoveni prodejen do stejného konceptu, Znovu zavedení TEAM buildingu- rozvoj lidských zdrojů
Napsáno:listopad 2017

nejvíce si cením ,že mám férového nadřízeného a super kolegy výplata je každý měsíc na účtě co zaměstnavatel slíbí to i dodrží.
změnila by jsem asi odměňování nepřijde mi spravedlivé.
Napsáno:listopad 2017

Platí včas, možnost rozvoje a prohlubování znalostí.
Více si vážit zaměstnanců, kteří ve firmě pracují delší dobu.
Napsáno:listopad 2017

Výplata chodí včas, zaměstnanecké benefity, dobré zázemí.
změnit systém mailových schránek a adres(každý vedoucí svůj e-mail), na každé oddělení jeden vedoucí, jinak sestavený bonusový systém pro prodejce, lepší motivační-bonusový systém pro vedoucí oddělení.
Napsáno:listopad 2017

Rozvoj a starost o zaměstnance.
Větší rozsah sortimentu.
Napsáno:listopad 2017

Nejvíce si cením dobrého kolektivu v EW. Všichni se ke mně vždy chovali slušně a byli mi ochotní pomoct, když jsem si nevěděl rady.
Webovou konzoli a její provázanost s dopravou.
Napsáno:listopad 2017

Benefity pro zamestnance,ferovost,orientace na zakaznika
Vyssi plat pro Dlouholete zamestnance 10 a vice let
Napsáno:listopad 2017

Nebojí se na sobě pracovat a chce se posouvat někam dále.
Napsáno:listopad 2017

Férové jednání, příležitost rozvíjet se, možnost ovlivňovat věci ve firmě, příležitost být v kontaktu se zajímavými lidmi, zábava, příjemné pracovní prostředí, týmové soutěže, společenské akce.
zjednodušit systémové řešení např. reklamačního portálu, zjednodušit systém prodeje pro prodejce.
Napsáno:listopad 2017

Jistota benefitů (stravenky), řádná pracovní doba.
Rozhodně bych změnil systém odměňování v "osobním ohodnocení", "roční hodnocení" s ohledem na kvalitu odváděné práce pracovníka a možností zasáhnout do výše fin.odměny, kariérový růst je v podstatě žádný (zavedl bych interně systém prodejce junior pro nováčky, prodejce junior specialista pro nováčka s nadstandardními výsledky a kvalitou odvedené práce, prodejce senior, prodejce senior specialista. U pozice prodejce senior specialista bych rozšířil jeho pracovní zařazení i o jiné povinnosti- které kroky a jak, sdělím na případný dotaz vedení spol. Electro World. Zlepšil povědomí a lépe definoval povinnosti a zodpovědnost na daných prac.pozicích. Dále bych zlepšil mezi-systémové propojení, poté (internetové připojení, zjednodušil a doplnil software a hardware). Kvalitně bych proškolil zaměstnance na funkce jednotlivých systémů. Zjednodušil bych hlášení závad na čemkoliv ve společnosti- sdělím na případný dotaz vedení spol. Electro World. Celkově více a mnohem lépe bych provázal vzájemnou komunikaci a především zpětnou vazbu napříč firemními pozicemi. V prodeji vestavných spotřebičů bych učinil kroky, které by vedly už jen minimálně ke zvýšení návštěvnosti prodejen, s čímž souvisí nárůst prodejů vestavných spotřebičů a nejen jich- které kroky sdělím na případný dotaz vedení spol. Electro World. Nelze ani opomenout na vybavení prodejny (regály a regálové prvky a vše ostatní jako např."koše, boxy, háky, držáky pro vlasovou péči a malé spotřebiče typu tyč.mixéry a především upínací přípravky a prvky např. pro vestavné a podstavné spotřebiče jako jsou odsavače par; (korpusy/niky) vestavných trub, varných desek, myček nádobí" pro kvalitní a především vzhledné i hlavně pevnostně a bezpečnostně soudržné vystavení zboží, s čímž je spojená i jednoduchost instalace těchto prvků pro muže či ženu). V neposlední řadě čistotu pracoviště (kvalita ovzduší v prodejně, čistota a kvalita rozvodu vzduchotechniky, klimatizace), osvětlení na pracovišti.
Napsáno:listopad 2017
Zaujala / nezaujala vás firma Electro World s.r.o.?