Smysluplná práce+6

GUMEX, spol. s r.o.

Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a příslušenstvím

Naše mise: Realizujeme funkční a spolehlivá high-tech řešení, která našim zákazníkům umožňují bezproblémově používat svá zařízení. Naše hodnoty: Poctivost Systém a řád v naší práci Neustálý vývoj

Smysluplná práce

Smysluplná práce

Rozmanitá práce

Rozmanitá práce

Učit se a posouvat

Učit se a posouvat

Vedoucí skladu je celou směnu k dispozici skladníkům a řeší operativně vše, co je potřeba pro hladký průběh expedice nebo příjem zboží.

Slavíme 30 ti leté výročí firmy.

Slavíme 30 ti leté výročí firmy.

Kvalita dodaných výrobků je pro našeho zákazníka priorita. Šárka z administrativy výroby při kontrole před expedicí zakázky v provozu.

Zaujala / nezaujala vás firma GUMEX, spol. s r.o.?