CK ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.

Kolektiv Neférové jednání
Napsáno:duben 2024

Supr kolektiv, který produkuje dlouholetá kamarádství i mimo kancelář :-) Majitelé jsou osobití a většinu času tvoří neformální atmosféru, nicméně oceňují loajalitu a dodržování zajetých pravidel. V případě potřeby jsou schopni nabídnout možnost využití firemního bytu nebo po pár letech dokonce i firemní auto :-) Skvělej benefit je multina (za symbolickou částku, protože z většiny hrazena firmou), tu a tam přistane na stole skvělej chlebíček nebo zákusek z top gastro scény v Brně, plnej mrazák zrmrzlin potěší, stejně tak fajn firemní akce vždy jednou za pár měsíců :-)
Vždy se dá něco vylepšit, ale teď mě nic nenapadá...
Napsáno:srpen 2024

Práce byla rozmanitá, zajímavá, super kolektiv, mladý, přátelský, vždy nápomocný.
Pokud se jednalo o vedení, tak bohužel komunikace velmi vázla, důležité problémy se řešili spíše se zpožděním, jednání se zaměstnanci - hodně záleželo na náladě... Benefity postupně téměř vymizely...
Napsáno:prosinec 2020

Příjemné, moderní pracovní prostředí.
Přístup k zaměstnancům. Rovnováha pracovní/osobní život. Nesmyslné zákazy, např. zákaz bavení se během pracovní doby apod. Atmosféra na pracovišti.

Nováčci jsou důkladně zaškoleni do firemních procesů a vše se postupně naučí od kolegů. Předchozí zkušenosti nejsou nutné.

Práci v týmu mladých lidí
Jedná se o mladý pracovní tým, kam nejlépe zapadne člověk mezi 20 a 30 lety.
Napsáno:prosinec 2018

Kromě multisport karty se nedá říct, že by ostatní slibované bonusy opravdu někdo obdržel. Multisport kartu jsem ani moc nevyužila protože jsem sotva stíhala svůj soukromý život. Nadřízení i kolegové byli neochotní a arogantní. Moje zkušenost je za 9 měsíců práce kde mi ani nebylo dovoleno využít dovolenou. Vše bylo problémové. Rozhodně nedoporučuji.
Napsáno:srpen 2023

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma CK ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.?