chování lidí, věci se řešili na poslední chvíli, způsob ukončení pracovního poměru, sprosté
Netradiční benefity
Stravenky za 100 Kč bez žádného příspěvku zaměstnance, 87 produktů zdarma, flexi passy, za rok den dovolené navíc, po roce příspěvek na důchodové pojištění
Dříve - vedení společnosti, každý zaměstnanec byl důležitou součástí celku
- nezapomenutelné akce pro zaměstnance
- kolektiv /bylo mi ctí, potkat tolik prima lidiček/
- lidský přístup
Jiné vedení - konec zájmu o běžné zaměstnance, nová strategie prodeje
Při řešení problému byli vždy vstřícní, ochotni pomoci, aby ve výsledku byl zákazník spokojený.
I bonusy za překročení dosažených bodů byly vždy dobře honorovány .
Kosmetickou poradkyni jsem dělala 10 let, za tu dobu jsem poznala mnoho nových, skvělých lidí, ta práce mě naplňovala velice dobře, dělala jsem to s chutí a to se odráželo i ve finanční motivaci.
Někdy byly problémy s dodržením dodání zboží o jeden den, takže to trochu komplikovalo můj čas, který jsem k tomu měla určený a musela jsem třeba odložit některé jiné plánované aktivity.
Zaujala / nezaujala vás firma ORIFLAME CZECH REPUBLIC spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?