Hotel ATLANTIS, a.s.

Hotely

kolektiv férovost otevřené jednání upřímnost zábava
asi ani ne
Napsáno:únor 2021

Oceňujem féroví prístup ktory sa v tejto Covid dobe obyvlášť ctí. Rovné a priame jednanie, človek vie na čom je. Samozrejme nejde všetko vždy podľa vlastných predstáv ale určite z väčšiny prevažuju dobré stránky
z časti podhodnotené výplaty Nie 100% spoľah na všetkých kolegov Ocenil by som motivačný a vzdelávací program
Napsáno:únor 2021

Práce je stejná asi jako všude jinde, ale takto skvělý kolektiv je málo kde. Super prostředí! Zaměstnavatel se vždy snaží vyjít vstříc. Panuje tu většinou dobrá nálada a rozhodně se tu člověk nenudí.
Napsáno:únor 2021

Přístup. Důvěra. Fair play.
Napsáno:duben 2019

Cení se pracovitost, aktivita a odpovědnost. Líbí se mi, že dostávám cennou zpětnou vazbu, když se něco povede ale i nepovede. Je to prostředí, které vyžaduje dospělého člověka. Na manažerské pozice se vybírá přednostně ze stávajících zaměstnanců, schopnosti nezůstávají bez povšimnutí. Vedení je sice přísné, nicméně férové jednání je tu samozřejmým standardem. Líbí se mi tu!
Jsem člověk, takže si dokážu najít i chyby hlavně v ostatních , když se mi zrovna nedaří :-) celkově ale nemůže být o žádné nespokojenosti řeč.

Rozmanitou práci
Hotel Atlantis působí v oblasti hotelnictví, což znamená práce s lidmi, která nemůže být jiná než rozmanitá. Žádný klient ani zaměstnanec není stejný, přání jsou různá a vynalézavost v řešení, jak vyjít klientovi vstříc je více než potřebná. Hotel je živý organismus, jako mraveniště, kde každý vidí potřebu spolupráce, a když se dílo daří, je úžasné vnímat, že vaše úsilí nebylo zbytečné.
Napsáno:březen 2023

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Hotel ATLANTIS, a.s.?