To jsme my - Slevomat Group.
To jsme my - Slevomat Group.
CEO - Tomáš Braverman
CEO - Tomáš Braverman
Rozvoj a vzdělávání
Rozvoj a vzdělávání
Učit se a posouvat+9

Slevomat Group

Zážitkový a inspirační portál

Naše mise? Zážitek! Přinášíme lidem do života radost. Vyrostli jsme na slevách a teď pracujeme na tom, aby byl Slevomat pro zákazníky jasnou první volnou, když hledají inspiraci a zážitky. Všechny ve Slevomatu tato vize baví a naplňuje. Přinášíme lidem do života radost, a proto máme Slevomat rádi. Vytvořili jsme místo, kam se zákazníci rádi vrací, a my je chceme neustále překvapovat a u toho se bavit. Zábava k práci patří a může být také zážitkem. Ve Slevomatu to není jen klišé.

Firemní atmosféra v kostce

To jsme my - Slevomat Group.+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

70 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 2215 %
Za moji práci mě platí slušněříká 6441 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 4630 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1812 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 75 %
Zaměstnanci doporučují
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 129

Všichni si tykáme. Hned od začátku. Je jedno, jestli je to recepční nebo CEO...

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 120

Firma má zaměstnance s průměrným věkem kolem 30 let. Nicméně to neznamená, že se k nám nehodí mladý člověk kolem 20 nebo starší člověk kolem 60 let.

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 113

doporučuje 104

Firma si zakládá na moderním přístupu a moderních postupech, včetně technologií.

Volnost a samostatnost
doporučuje 100

Ve Slevomatu se člověk často setká s tím, že na danou práci nejsou určena přesná pravidla a postupy. Člověk prostě musí mít pořádnou porci sebedisciplíny, chuť a motivaci ty věci zvládnout a dotáhnout.

Zaujala / nezaujala vás firma Slevomat Group?