To jsme my - Slevomat Group.
To jsme my - Slevomat Group.
CEO - Tomáš Braverman
CEO - Tomáš Braverman
Rozvoj a vzdělávání
Rozvoj a vzdělávání
Učit se a posouvat+9

Slevomat Group

Zážitkový a inspirační portál

Naše mise? Zážitek! Přinášíme lidem do života radost. Vyrostli jsme na slevách a teď pracujeme na tom, aby byl Slevomat pro zákazníky jasnou první volnou, když hledají inspiraci a zážitky. Všechny ve Slevomatu tato vize baví a naplňuje. Přinášíme lidem do života radost, a proto máme Slevomat rádi. Vytvořili jsme místo, kam se zákazníci rádi vrací, a my je chceme neustále překvapovat a u toho se bavit. Zábava k práci patří a může být také zážitkem. Ve Slevomatu to není jen klišé.

Firemní kultura, možnost růstu, společné akce, plné ledničky
Napsáno:březen 2019

Možnost učit se pořád něco nového. Žádný stereotyp, práce mě fakt baví. Super kolektiv, je tu sranda a lidé tu umí táhnout za jeden provaz. Jsme vidět (jako firma) a bavíme lidi.
Občas by to chtělo více klidu na práci. Ten prostor je tu velmi otevřený, jsme si blízko a to je fajn.. ale jak se říká, méně je někdy více :)

Rozmanitou práci
Slevomat je velký hráč na poli e-commerce a většinu věcí si dělá sám in-house. Zaměstnává tak lidi napříč různými segmenty. Obchod, kreativa, marketing, IT a mnoho dalšího.

Volnost a samostatnost
Ve Slevomatu se člověk často setká s tím, že na danou práci nejsou určena přesná pravidla a postupy. Člověk prostě musí mít pořádnou porci sebedisciplíny, chuť a motivaci ty věci zvládnout a dotáhnout.

HR eventy

HR eventy

Kolegové = kamarádi

Kolegové = kamarádi

Oslava slevomatích narozenin

Oslava slevomatích narozenin

Pet friendly office+9

Super kolegové, profesní růst, přátelská atmosféra, krásné kancly, plné lednice, spousta firemních akcí, business academy pro obchod, práce s kvalitním produktem
Napsáno:březen 2019

Slevomat mi dává možnost se rozvíjet, máme skvělý a přátelský kolektiv, pravidelně dostáváme feedback, navzájem si pomáháme a motivujeme se, táhneme za jeden provaz, pravidelně pořádáme společné akce, do práce se těším.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:únor 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Slevomat Group?
Firemni kultura, kterou jsem nikde jinde nezazil. Super.
Nektere lidi dostanou pozici za dik a nezvladaji. Firmu opustilo za posledni pulrok spousty dobrych a kvalitnich lidi a to je velka skoda. Melo se o ne vuce starat ci pidit proc tolik lidi odchazi.
Napsáno:srpen 2018

chybi strategicke rizeni
Napsáno:červen 2018

Nikdo si na nic nehraje, všichni si tykaj, a i přes ten nemalej počet lidí, je to pořád taková rodinná atmosféra...
Vždycky je co zlepšovat a měnit, ale přiznám se, že mě nenapadá nic zásadního...
Napsáno:červen 2018

Svoboda a otevřenost, možnost práce z domova, skvělý tým i strategie.
Možná nabídnout víc možností ke vzdělávání.
Napsáno:březen 2018

Ve Slevomatu je skvěle vybudovaná firemní kultura, jakou jsem dosud v žádné jiné firmě nezažila. Oceňuji zejména práci back office oddělení, které pro všechny kolegy chystá každodenní svačinky a doplňuje společné lednice, aby byly pořád plné jogurtů a ovoce. Bravo!
Vylepšila bych komunikaci mezi odděleními i mezi nadřízenými a jejich týmy (ale takové problémy mají naopak téměř všechny firmy). Oproti předchozím zaměstnáním mi chybí sick days – to alespoň částečně kompenzuje prakticky neomezený home office (po domluvě s nadřízeným).
Napsáno:srpen 2025

Oceňuji především férový a otevřený přístup přímého nadřízeného, který mi umožňuje se profesně rozvíjet, což je pro mě klíčovým faktorem
Mírná nejistota ohledně budoucího směřování Slevomat Group, balíček benefitů by mohl být nastaven štědřeji (současné benefity jsou nastaveny solidně, ale možná příliš rigidně)
Napsáno:srpen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Slevomat Group?