Jsem spokojený s bonusovým systémem, který máme u našeho týmu nastavený.
Zároveň jsem spokojený, že můžu sebe i firmu posunovat v různých oblastech- customer experience, lepší interní komunikace, HR marketing, employer branding, zlepšení péče o zaměstnance, lepší propojení a spolupráce s obchodním týmem atd.
Také jsem rád za nové kolegy, které se mi podařilo získat ke spolupráci.
Stále je dobré něco měnit a zlepšovat, větší úroveň automatizace v administrativě, sociálním marketingu, použití nových technologií v datové analýze; podpora našeho brandu, spolupráce a podpora dalších zajímavých projektů/sponzoring a funkční CSR strategie.
Jsem rád za možnost využití různých benefitů. Hlavně oceňuji Home office jeden za týden, plus multisportka, kterou využívám 2 krát a více do týdne plus placené MHD kupon na rok.
Mám určitou volnost, učím se i z oblastí, které jsem v životě nedělal, je oceněna práce navíc..
Ocenil bych větší podporu inovací, zaujetí pro nové věci, lepší firemní strategii
Líbí se mi složení našeho týmu, jak funguje a že má společný cíl-vylepšit SII v České Republice na co nejvyšší úroveň.
Zároveň mám rád i naše lidi na projektech-jsou to fajn, komunikativní a vděční lidé.
Ohledně benefitů můžu rád zmínit především proplacení ročního kupónu na MHD a Multisport kartu-ostatní benefity jsou spíše standart ale i tak potěší. Možnosti pro další rozvoj jsou především ve formě školení/konferencí a jsou super.
Vždycky je co zlepšovat.
Například vztahy s klienty nebo nastavení procesů tak, aby fungovaly efektivněji.
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?