💡 Máme smysluplnou práci, která nás baví! 😍
💡 Máme smysluplnou práci, která nás baví! 😍
Relax Room – prostor pro pauzu i nápady! 🍃
Relax Room – prostor pro pauzu i nápady! 🍃
Kanceláře hned nad metrem a u parkovacího domu!
Kanceláře hned nad metrem a u parkovacího domu!

mBlue Czech, s.r.o.

Činnosti agentur zprostředkujících práci

mBlue je přední personálně poradenská společnost a součást mezinárodní skupiny Lense & Lumen. Pomáháme firmám najít ty nejlepší zaměstnance a zlepšit jejich HR procesy – a stejný přístup uplatňujeme i sami na sebe. Hledáme chytré, kultivované a spolupracující kolegy, kteří touží dělat smysluplnou práci. 💙 Co u nás najdete? ✔ Inspirativní a přátelskou atmosférou ✔ Flexibilitu ✔ Podporu profesního růstu a dalšího vzdělávání ✔ Výborné finanční ohodnocení

Flexibilní pracovní doba, po Covidu více HO a lze čerpat 1x týdně i více po domluvě. Mzda chodí včas. Počítač a telefon k soukromému použití.
V posledním půl roce odešlo 40% pracujících kolegů, jak z managementu, back office tak i konzultanti. Mnozí tu máme obavu z budoucnosti naší společnosti.

Společnost je ideální pro lidi bez zkušeností, v prvních dvou letech se naučíte komplexně vše o externím náboru. Zároveň bez praxe oceníte finanční odměňování které je pro juniory zajímavé.
Napsáno:duben 2022

Důkladné zaškolení při nástupu Krásné velké kanceláře u metra Možnost občasné práce z domova
Spousta porad Hodně administrativy (fakt hodně) Sliby vedení při nástupu nemusí být reálné
Napsáno:březen 2022

Snaha nadřízeného vyjít mi vstříc
Celková nálada ve firmě, neustálé “řešení” jiných. Celkově chyběl team spirit.
Napsáno:červenec 2021

Mzda chodí včas.
Férovosti a vstřícnost 50%
Napsáno:květen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti mBlue Czech, s.r.o.?
Možnost občas pracovat z Home Office, flexibilní pracovní dobu
Pouze jeden využitelný benefit - multisport karta, jinak ještě dle situace příspěvek na parkování vozu, jinak bez dalších benefitů Nízké mzdy, nízké procento provizí díky vysokým nákladům na kanceláře

Volnost a samostatnost
Sami si hledáte klienty, sami si získáváte zakázky. Je zde podpora v případě zájmu na schůzce u klienta.

Pružnou pracovní dobu
Pracovní doba lze uzpůsobit schůzkám s klienty/kandidáty po dohodě s nadřízeným.
Napsáno:květen 2020

Skvělý tým, vzdělávání, interní projekty do kterých se mohu zapojit, většinou příjemná atmosféra.
I když se proklamuje otevřená komunikace, někdy se úplně nerealizuje. Na to že jsem malý tým máme hodně korporátní a procesně orientovanou kulturu, nejslabší článek je hodně špatné CRM obalené desítkami excel tabulek.
Napsáno:březen 2025

Vstup do mBlue mi byl ulehčen skvěle vypracovaným induction programem, během kterého jsem se seznámil se všemi členy společnosti. Po více než roce vnímám velkou přidanou hodnotu v profesionalitě a tom, jak nás naši klienti vnímají, zajímavých projektech, a komplexnosti služeb, které jsme našim klientům schopni nabídnout. Super benefit může být hybridní pracovní režim.
Napsáno:březen 2025

Super kolegové, na které je spoleh. Celková atmosféra. Vstřícnost zaměstnavatele k individuálním potřebám zaměstnanců. Na všem se dá domluvit. Moc rád tam chodím.
Napsáno:březen 2025

Společnost je velmi stabilní a má výborně nastavené interní procesy. Skutečně hodně se zde dbá o spokojenost a rozvoj zaměstnanců - nechybí tu velmi propracovaný systém školení a také řada různých akcí (turnaj v šipkách, zdravé snídaně, velikonoční překvapení,..). Navíc oceňují velkou věkovou diverzitu, která v týmech je.
Společnost má některé procesy velmi zajeté, možná trochu zastaralé, a je náročnější je měnit. Nicméně, velmi oceňuji že si to společnost uvědomuje a snaží jít cestou modernizace a dělá vše pro to, aby do týmu přibrala nové kolegy, kteří s modernizací a efektivního využívání moderních nástrojů a AI pomohou.
Napsáno:květen 2024

atmosféry
nic
Napsáno:duben 2018

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma mBlue Czech, s.r.o.?