Velmi přátelský přístup a ochota vždy vyjít vstříc. Velký respekt k individuálním potřebám jedince a s vedením jde vždy všechno rozumně domluvit.
Rádi Vás tam pochválí za dobře odvedenou práci a taky mají dobrý kafe :)
Príjemná rodinná atmosféra, komunikatíny, priateľsky team ľudí, ktorí udržiavajú vzťah po pracovnej alebo súkromnej strane, spoľahlivý a zábavní ľudia, s ktorými je radosť pracovať. :)
Velká spokojenost s příjemným, pohodovým a přátelským prostředím, které vychází přímo z jádra managementu. Skvělé příležitosti k rozvoji sebe samého, naučení nových věci, přátelský kolektiv, skvělá spolupráce a komunikace s kolegy. Příjemné benefity, lidský přístup, krásné prostory k práci.
Proboston sídlí v krásných vinohradský bytech, kde člověk ocení uvolněnější a příjemnou atmosféru a na rozdíl od openspacu, je určitě mnohem osobnější.
Volnost a samostatnost
Proboston je takový kolektiv, kde je ale prostor pro kazdeho v jeho rozvoji. Meze se nekladou jakymkoliv napadum, renovacim a postrehum.
Vedla jsem projekty pro zahraniční klienty a mohla tak naplno využít svoji angličtinu. Kancelář působila jako domov.
Setkala jsem se uvnitř firmy s nedůvěrou, pomluvami a nedoceněním mé odvedené práce, i přesto, že klienti mě chválili. Chování ze strany vedení bylo velmi chladné a arogantní, šéf nikdy nezdraví.
Zaujala / nezaujala vás firma Proboston Creative s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?