Firemní kultura, málo byrokracie, pěkné moderní prostředí, uvolněnost, přátelská atmosféra, žádná striktní pravidla, dobrá káva a čaj zdarma, spousta možností vzdělávání, pracovní doba je hodně na vás, možnost častých home officů
Ne vždy se projekty dotáhly do konce a ne vždy byly zcela od začátku do konce promyšlené. Jako v každé firmě je to o lidech, takže občasné pomluvy nebo něco podobného tu jsou u pár jedinců taky. Ale jinak to byl převážně přátelský kolektiv.
Určitě si nejvíce cením celkové atmosféry ve společnosti nastavené tak, že se těším do práce. Vše je transparentní, uvnitř firmy je možné o čemkoli diskutovat a případně provést změnu. Vedení se snaží, aby všichni byli součástí a měli možnost ovlivňovat chod tak, aby to bylo pro všechny, co nejpříjemnější. V rámci nastavených firemních hodnot má každý velkou svobodu jednání, nicméně se očekává, že toho nebude zneužívat a bude zodpovědně vykonávat svoji činnost.
Někdy, díky nastavené svobodě ve firmě, dochází k tomu, že člověk vlastně neví, kde už končí jeho zodpovědnost za konkrétní činnost a začíná u jiného oddělení.
Líbí se mi důvěra, s jakou se tu přistupuje k lidem. Máme velkou svobodu v tom, jak děláme svou práci, můžeme se učit z vlastních chyb, říci kdykoli na cokoli svůj názor, zapojovat se do rozvoje firmy, účastnit se zajímavých projektů... Veracomp také klade velký důraz na vzdělávání a osobní rozvoj, máme velmi široké možnosti dalšího vzdělávání a profesního růstu. Pracují tu moc fajn lidi a je tu příjemná atmosféra!!! Líbí se mi také vysoká časová flexibilita a možnost pracovat z domu. I když už nejsme malá firma, snažíme se stále udržovat "rodinnou atmosféru".
Firma ma svou vizi, za kterou jde. Buduje velmi prijemnou firemni kulturu, dava velky prostor pro vzdelavani a rozvoj lidi. Pracovat pro veracomp je radost!
nic takoveho neni, rozhodne nic zasadniho.
Veracomp osobni rozvoj velmi podporuje. Ma propracovany, velmi siroky a hodne svobodny vzdelavaci system, ktery zamestance i bavi (gamifikovana platforma :-))
Zaujala / nezaujala vás firma Exclusive Networks Czechia s.r.o.?
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?