DERS s. r. o.

Programování

Oceňuji osobní přístup, otevřenou komunikaci s kolegy, ochotu kolegů vždy pomoct a hlavně flexibilitu a možnost skloubit práci a péči o děti. Velmi si vážím důvěry nadřízeného a možnosti pracovat z domova bez nutnosti hlásit, kdy budu v kanceláři a kdy doma. Líbí se mi příjemná atmosféra a dobrá nálada ve firmě, pracuje se mi lépe než když je vyvíjen neustálý tlak.
Na začátku bych ocenila nějakého mentora nebo buddyho, kterého bych měla po ruce a mohla se ho ptát na všechno, čemu nerozumím, ocenila bych i lépe strukturovaný adaptační plán. Na spousty věcí jsem si musela přijít sama a bylo to někdy složitější a trvalo dlouho, než jsem přišla na řešení. Občas to bylo frustrující, ale zároveň mě uklidňovala důvěra nadřízeného a postupem času jsem se naučila obracet se na kolegy, které vždy ochotně pomohli a vlastně to nakonec bylo přínosné - lépe jsem se naučila říct si o pomoc a dělat si pořádek v úkolech. Líbí se mi volnost a možnost učit se svým tempem a možnost přijít si na řešení, protože tím se člověk nejvíc naučí.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2023

Velice kladně hodnotím přátelské prostředí, férovost, možnost vzdělávání a dalšího rozvoje, možnost homeoffice a zkráceného úvazku, kdy se dá dobře skloubit práce s rodinným životem.
Žádná výrazná negativa nevidím. Jen několik drobností, které nemá cenu ani zmiňovat. :)
Napsáno:květen 2023

DERS mi dal příležitost získat znalosti v pro mě zcela novém oboru. Hlavní devizou je trpělivost kolegů a ochota pomoct a poradit. Oceňuji možnost skloubit rodinný život a práci + další benefity.
Napsáno:květen 2023

přátelský a převážně mladý kolektiv, rodinné prostředí, možnost a podpora seberealizace zaměstnanců, zajímaví klienti, inovativní firma, flexibilní pracovní doba, homeoffice
není přehled, kdo ve firmě pracuje nepotvrzené metodiky postupu při výkonu své funkce nikdo nehlídá, jestli se jiný nefláká
Napsáno:květen 2023

Lidský přístup, příjemné pracovní prostředí, pravidelné svačinky, Garden párty, moderní vybavení, dobrý kolektiv
Mzda by mohla být vyšší

Možnost práce při studiu
Protože zaměstnavatel vychází vstříc potřebám studentů - zkouškové, zápočty, .... závěrečné práce. Dost kolegů pracovalo již při studiu.
Napsáno:srpen 2023

- skloubení pracovního a rodinného života - osobní přístup - kolektiv
- dříve bylo v kuchynce příliš mnoho zelených a černých čajů, já mám radši heřmánek a medunku - ale to se už zlepšilo :)
Napsáno:květen 2023

Mám dost velkou možnost se naučit novým věcem. Firma v poslední době dost investuje do komfortu zaměstnanců, stejně tak i do výrobních prostředků. I ty středeční svačinky jsou fajn a pokud nejsem lenoch, tak mi firma zajistí i Multisport kartu za výhodný peníz.
Těžko říci co mi nevyhovuje, já jsem spokojený zaměstnanec, nikdo mě nepéruje, takže záporné věci se dosti těžko hledají.
Napsáno:květen 2023

Týmová práce, příjemné prostředí, mnoho benefitů, vzájemná podpora a spolupráce. Profesní i osobní přístup k zaměstnancům. Cítím se v této firmě velmi dobře, nejen kvůli tomu, že se vzájemně motivujeme, ale také proto, že spolu často komunikujeme a vzájemně si pomáháme.
Napsáno:květen 2023

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma DERS s. r. o.?