Vyměnit polovinu managementu. Lidé, kteří sedí ve funkcích hodně let jsou zde už jenom ze setrvačnosti, ne kvůli pracovním výsledkům. Dělají za ně jiní, oni to pak prodávají jako výsledek své práce.
Nejvíce jsem tam byla spokojená s kolektivem, který byl skvělý. S pár kolegyněmi jsme se scházely i mimo práci. Vedoucí byla empatická, umělá naslouchat, i když byla někdy horká hlava, byla moc fajn.
Bohužel pp nějaké době se tam potom změnilo vedení a začaly tam nepříjemné změny pro všechny zaměstnance a i některé zaměstnavatele. Ale to nebyla chyba vedoucí, ale vedení hlavně některých manažerů a spol...
Moje práce nebyla standardní. Zastával jsem post předsedy představenstva, což je ale delegovaná funkce založená na jmenování Radou města České Budějovice v působnosti valné hromady. Ale dělali jsme všichni pro zaměstance maximum. A dobře se mi spolupracovalo nejen s kolegy v představenstvu, ale i se zaměstnanci a také s náměstkem pro dopravu, ale i s panem primátorem. A dobrá práce se odrazila i na celkových výsledcích podniku
Složitá byla někdy kolektivní vyjednávání, ale to už k odborářské práci patři. Vážím si toho, že se podařilo najít kompromisy.
Zaujala / nezaujala vás firma Dopravní podnik města České Budějovice, a.s.?
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?