EFSETE s.r.o.

Činnosti zprostředkovatelských středisek po telefonu

Nejlepší a nejužitečnější byla určitě možnost Home Officu a také pružná pracovní doba.
Je to práce, kdy sice máte směnu od 8-16, ale většinou je tam člověk déle, protože je toho tolik, že pokud děláte od 8-16, nedali jste do toho všechno, veškeré úsilí a průzkum, tím pádem nebudete mít výsledky a budete odcházet se základem. Odměna za přesčas? Výsměch! Co mě NESKUTEČNĚ štvalo a štve je nadřízený, který vás prostě ignoruje. Něco mu napíšete soukromě a neodepíše vám například 3 dny, rekord byl týden i po opakovaném připomínání se, kdy jsem řešila dovolenou. Ale v týmovém chatu si posílal veselé gify. To jsem v žádné jiné firmě nezažila. Další věc jsou kolegové, je tam pár světlých výjimek se kterými se dalo pokecat a zasmát se, ale pak tam jsou tací, kteří jakmile zmizí jejich kolega, začnou ho hned pomlouvat, to samé tak budou dělat i o vás.
Napsáno:prosinec 2023

Skvělý přátelský kolektiv ❤
Napsáno:září 2021

Nová zkušenost s projekty
Méně peněz postupně
Napsáno:květen 2021

Férové zacházení, snaha se vždy domluvit tak, ať to vyhovuje oběma stranám. Kolegové, ale i vedení, jsou úžasní.
Napsáno:duben 2021

pohodová přátelská atmosféra, pokud něco někdo potřebuje vždy se přistupuje individuálně, ale spochopením.
zatím není nic co by mi vadilo
Napsáno:březen 2021

Nevím co říct.
Lepší přístup a porozumění
Napsáno:únor 2018

Fajn kolektiv na první pohled.
Ale později zjistíte, že si všichni podkopávají nohy, jsou falešní a klamou. Šílený stres a otřesný tlak na prodeje, školení 5 dní a poté vás hodí "do vody" - učení se věcí za pochodu, takže děláte vše špatně a jste tam do sedmi večer. Neodpovídající nadřízený/nadřízená, každodenní meetingy a objasňování toho, proč prodeje nejsou, komu se nedaří... Mini kancelář, nemáte svůj stůl, natož prostor, lidi nasáčkování na sobě tak, že člověk nemůže bez "žďuchnutí" projít. Pokud sami neodejdete, pravděpodobně vás ve zkušebce propustí - bohužel tak to je. Vedení jde jen o prodeje, ne o zaměstnance, či kvalitu práce.
Napsáno:květen 2025

Bez bonusu
Spolupráce s nadřízeným 7
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:srpen 2019

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Lze upravit hodinovi úvazek

Vždycky se dá s vedením domluvit. U jiných zaměstnavatelů je zvykem, že Váš problém nebo žádost direktivně smetou ze stolu. Tady ne, i když se někdy řeší problémy a lidi se nepohodnou nebo si neporozumí, vždy je ze strany vedení ochota si zaměstnance vyslechnout a věci si vysvětlit. Mají také super motivační (finanční) hodnocení. Pokud nejste líní, tak si tady můžete vydělat velice slušné peníze. Pokud chcete práci, kde nebudete nic dělat a brát za to peníze, tak tady neuspějete.
Je to obecně fakt, že v call centru jsou kladeny nároky na denní výsledky, ale to je všude v call centru.

Zaujala / nezaujala vás firma EFSETE s.r.o.?