- nevzdělaní / nekompetentní vedení
- nelze věřit danému slovu
- spousta zbytečné a zdlouhavé byrokracie
- přesčasy se neproplácí, vedení se je zdráhá uznat a kompenzovat
- vyhazování kompetentních lidí s jiným názorem
- nenaslouchání názoru podřízených
- přísné sledování zaměstnanců
- chováním a přístupem to připomíná, jako když si děti ve školce hrají na manažery
Spousta věcí se dala s nadřízeným operativně domluvit dle potřeby, mohla jsem si práci rozvrhnout tak, jak jsem chtěla
Chaos, špatné, neúplné nebo pozdní informace o důležitých akcích a změnách, vše se řešilo na poslední chvíli, centrála a obchodní část firmy spolupracovali neefektivně a problémy neřešily společně, tudíž spoustu procesů bylo neefektivně nastavených
Byla jsem tehdy na Rodičovské dovolené a líbilo se mi že jsem mohla pracovat z domu, ale bohužel firma měla vysoké úroky tak moc lidí si u nich půjčku vzít nechtělo a když ano tak na ni nedosáhli
Jak jsem řekla měli vysoké úroky a skrz to se špatně sháněli zákazníci. Určitě by měli snížit úroky a to jsem si nemyslela jen já, ale i kolegové
Pracovni smlouva na dobu urcitou. Opakovane prislibena doba neurcita. Donuceni k podpisu jeste kratsi doby urcite. Prestoze jsem se cca 2 mesice aktivne zajimala o to, zda mi bude smlouva prodlouzena, bylo mi cca 3 dny pred koncem oznameno, ze ne. Byznys pochybny. Vedeni k ne uplne idealnim praktikam. Sef bezva, ale jinak rozhodne spatna zkusenost.
Zaujala / nezaujala vás firma PROFI CREDIT Czech, a.s.?