Telly s.r.o.

Telekomunikační činnosti

Nedokáží ocenit práci, kterou pro ně člověk dělá. Peníze vám přidají až když pohrozíte výpovědí. To mi přijde velice neprofesionální.
Peníze.
Napsáno:září 2019

příjemné pracovní prostředí
neprofesionalita na pracovišti neférovost při jednání s podřízenými a kolegy nekolegiální chování ve vedení špatný komunikační kanál mezi vedením a podřízenými absolutní nezájem o zaměstnance
Napsáno:červenec 2019

Člověk se naučí komunikovat s lidmi pozná oblast technické podpory internet a tv
Větší příplatky za víkend
Napsáno:únor 2019

Nevěřit nikomu a spolehat se sama na sebe
Lidskost, tlak a spatna komunikace a neocenena prace kolem vseho
Napsáno:prosinec 2018

Spolehlivost při výplatě mzdy (částka a termín), plánování směn a požadavky na směny, férové jednání a vstřícná domluva s vedoucími. Při práci operátorky pasivní zákaznické linky jsem ocenila možnost číst si, pokud jsem nebyla pracovně zaneprázdněná.
Na pozici operátorky pasivní zákaznické linky jsem neviděla možnost dalšího postupu, kromě pozice supervizora (pozice o kterou nemám zájem).
Napsáno:červenec 2018

Cením si, že ač mezi námi nedochází k přímému kontaktu, je cítit jakási péče. Týká se to např. pěkného prostředí, ve kterém pracujeme, firemních akcí, schválení sick days atd.
Určitě bych změnila to, že by se měl zaměstnavatel osobně seznámit průběžně se všemi pozicemi, které ve společnosti jsou. Seznámí se více s kolektivem, který vede. A s tím, jak vše funguje v praxi. To by rozhodně bylo přínosné pro obě strany. Zaměstnavatel by tak dostal přímou zpětnou vazbu a zkušenost. Zároveň by takto získané informace nesly větší hodnotu než např. tento vyplněný anonymní dotazník.
Napsáno:květen 2018

Je super, když si člověk potřebuje něco zařídit, tak vždycky se jde na všem domluvit.
zařídit příspěvky na cestu, určitě je ve firmě spoustu lidí, co mají práci rádi, ale nevyplácí se jim dojíždět tak daleko, takže musí odejit
Napsáno:květen 2018

Možnost osobního rozvoje., různé školení a zajímavé aktivity, různorodá práce a super kolektiv.
Líp oceňovat práci zaměstnanců
Napsáno:květen 2018

Na DIGI CZ si nejvíce cením že poskytuje určitý komfort, jak pro svoje zaměstnance, tak i pro svoje klienty...kolektiv je tu velmi příjemný, ještě nikdy v žádným zaměstnání se mi nestalo že bych byl tak spokojený ať už s výplatou, kolektivem nebo nadřízenými, prostě jsou tu moc v pohodě lidi a naši klienti jsou též spokojeni :)
jen by to chtělo během pracovní doby trošku pohybu, mít eurest blíž, nejlépe u nás na patře aby nám to nebralo moc minut z pauzy než tam dojdem a než se vrátíme....jinak si myslím že není důvod něco měnit...
Napsáno:květen 2018

Že mi umožnil příjemné pracovní prostředí bez přebytečného stresu. Pokud nastane nějaký problém vždy se najde shovívavé řešení.
Zlepšil bych komunikativnost managementu s operátory, kteří mají styk s klienty, jelikož management nevidí co klienty trápí nebo co se jim třeba nelíbí.
Napsáno:květen 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Telly s.r.o.?