neprofesionalita na pracovišti
neférovost při jednání s podřízenými a kolegy
nekolegiální chování ve vedení
špatný komunikační kanál mezi vedením a podřízenými
absolutní nezájem o zaměstnance
Spolehlivost při výplatě mzdy (částka a termín), plánování směn a požadavky na směny, férové jednání a vstřícná domluva s vedoucími. Při práci operátorky pasivní zákaznické linky jsem ocenila možnost číst si, pokud jsem nebyla pracovně zaneprázdněná.
Na pozici operátorky pasivní zákaznické linky jsem neviděla možnost dalšího postupu, kromě pozice supervizora (pozice o kterou nemám zájem).
Cením si, že ač mezi námi nedochází k přímému kontaktu, je cítit jakási péče. Týká se to např. pěkného prostředí, ve kterém pracujeme, firemních akcí, schválení sick days atd.
Určitě bych změnila to, že by se měl zaměstnavatel osobně seznámit průběžně se všemi pozicemi, které ve společnosti jsou. Seznámí se více s kolektivem, který vede. A s tím, jak vše funguje v praxi. To by rozhodně bylo přínosné pro obě strany. Zaměstnavatel by tak dostal přímou zpětnou vazbu a zkušenost. Zároveň by takto získané informace nesly větší hodnotu než např. tento vyplněný anonymní dotazník.
Na DIGI CZ si nejvíce cením že poskytuje určitý komfort, jak pro svoje zaměstnance, tak i pro svoje klienty...kolektiv je tu velmi příjemný, ještě nikdy v žádným zaměstnání se mi nestalo že bych byl tak spokojený ať už s výplatou, kolektivem nebo nadřízenými, prostě jsou tu moc v pohodě lidi a naši klienti jsou též spokojeni :)
jen by to chtělo během pracovní doby trošku pohybu, mít eurest blíž, nejlépe u nás na patře aby nám to nebralo moc minut z pauzy než tam dojdem a než se vrátíme....jinak si myslím že není důvod něco měnit...
Že mi umožnil příjemné pracovní prostředí bez přebytečného stresu. Pokud nastane nějaký problém vždy se najde shovívavé řešení.
Zlepšil bych komunikativnost managementu s operátory, kteří mají styk s klienty, jelikož management nevidí co klienty trápí nebo co se jim třeba nelíbí.