PŘIDEJTE SE DO SCONTO RODINY
PŘIDEJTE SE DO SCONTO RODINY
JSME SCONTO. LIDÉ, KTEŘÍ POMÁHAJÍ LÉPE BYDLET...
JSME SCONTO. LIDÉ, KTEŘÍ POMÁHAJÍ LÉPE BYDLET...
JIŽ 30 LET NA TRHU A 9 PRODEJEN V ČESKU
JIŽ 30 LET NA TRHU A 9 PRODEJEN V ČESKU
Netradiční benefity+9

Sconto Nábytek, s.r.o.

Maloobchod s nábytkem

SCONTO Nábytek, člen skupiny Höffner, působí v Česku od roku 1995 jako stabilní zaměstnavatel i spolehlivý partner pro zákazníky. Naše týmy na centrále, prodejnách i ve skladech spojuje společný cíl: každý den pomáhat lidem lépe bydlet. Hledáme kolegy, kteří sdílejí chuť budovat kariéru v obchodu orientovaném na zákazníka, inovace a férové jednání. Přidejte se k nám a tvořte budoucnost českého bydlení se SCONTO Nábytek.

duvěryhodné vedení
zima na pracovišti, lepší provize v obývacích pokojích ,nejaké odměny a docházka
Děkujeme za recenzi. Jsme rádi za ocenění vedení a děkujeme za podněty k podmínkám, provizím i docházce.
Napsáno:leden 2026

Benefity veškeré žádné, velký tlak ze strany Sconta ale pro zaměstnance nic. Špatná docházka, nedá se skloubit s osobním životem. Zima na prodejně Černý Most
Benefity nebo procenta z Eshopu Docházku, krátký dlouhý týden Zrušila bych prodloužené záruky, je to k ničemu Více bych se starala o své zaměstnance
Děkujeme za otevřenou a upřímnou zpětnou vazbu. Uvedené podněty vnímáme jako důležité a bereme je vážně – ať už se týkají benefitů, pracovních podmínek, docházky nebo podpory zaměstnanců. Děkujeme, že jste si našel/la čas je sdílet.

I MIMO PRÁCI JSME TÝM

I MIMO PRÁCI JSME TÝM

SPOLEČNĚ ROSTEME, SPOLEČNĚ SLAVÍME

SPOLEČNĚ ROSTEME, SPOLEČNĚ SLAVÍME

SPOLEČNĚ V DOBRÉM I VE ZLÉM

SPOLEČNĚ V DOBRÉM I VE ZLÉM

CURLING PRO DOBROU VĚC+9

pracovní docházka, raději bych pracovala krátký/dlouhý týden
Děkujeme za zpětnou vazbu. Podnět k docházce bereme v potaz.

vod černý most, spolupráce
docházka,finanční ohodnocení,zima , oděv šílená barva
Děkujeme za otevřenou zpětnou vazbu a podněty. Pochvalu za spolupráci rádi předáme panu vedoucímu na Černém Mostě.
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Sconto Nábytek, s.r.o.?
Nadřízení na pobočce Černý Most jsou velmi milý a je s nimi vždy férová domluva. Stojí za vámi , když plníte správně své úkoly a dodržujete pravidla firmy.
V některých měsících je horší docházka a jste tu skoro pořád. V zimě tu bývá docela zima. Mohli by jsme jako prodejci více mluvit do toho, které výrobky by jsme vystavili, protože spíš my máme přehled po čem je poptávka.
Děkujeme za podrobnou zpětnou vazbu. Pochvalu na nadřízené na pobočce Černý Most rádi předáme dál. Zároveň děkujeme za otevřené podněty.

Rodinná atmosféra,super vedení na OD
docházkový systém firmy,chtělo by to krátký dlouhý týden
Děkujeme za zpětnou vazbu. Oceňujeme zmínku o rodinné atmosféře i vedení na obchodním domě a děkujeme také za podnět k docházkovému systému.
Napsáno:leden 2026

Ceny za nábytek pro zaměstnance, není benefit! Normálně jsem všude zažil za nákupní cenu plus DPH. Aby se zamezilo zneužíváni, stačí na určité věci dát časové omezení.
Děkujeme za upřímnou zpětnou vazbu. Chápeme, že téma zaměstnaneckých cen umí rozproudit emoce – bereme to jako podnět k zamyšlení. Díky, že jste to napsal/a na rovinu.

příjemné prostředí, přátelský kolektiv
nic
Děkujeme. Příjemné prostředí a přátelský kolektiv zní jako ideální kombinace – jsme rádi, že to tak u nás vnímáte!
Napsáno:leden 2026

Práce o víkendech, přispěvky na dětské tábory nebo příspěvky na penzijní spoření.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Práci o víkendech se snažíme vyvažovat promyšleným plánováním směn. Příspěvky na benefitní kartu lze využít podle vlastního uvážení na volnočasové aktivity. Vážíme si toho, že jste své podněty sdílel/a.
Napsáno:leden 2026

Dobrý kolektiv. Vedení si vyslechne můj názor na danou věc. Pracovní doba pravidelná.
V zimě je na pracovišti zima. Než se ráno rozsvítí světla, nesvítí na prodejní ploše žádné světlo, ani nouzové. Chodíme na pracoviště s baterkou. Špatná informovanost zákazníků, kde je sklad, chybí označení na budově, nebo na parkovišti.
Děkujeme za podrobnou zpětnou vazbu. Vážíme si ocenění kolektivu, přístupu vedení i pravidelné pracovní doby. Zároveň děkujeme za upozornění na oblasti, které zmiňujete.
Napsáno:leden 2026
Zaujala / nezaujala vás firma Sconto Nábytek, s.r.o.?