Vyhověli mi se směnami kvůli škole. Skvělý kolektiv.
Nesmyslné pokyny od vedení - zmatená organizace, v pondělí přijde zboží, vybalí se a načipuje - v neděli se stahuje z prodejny, odčipuje a posílá na eshop.
Neděláte jen prodavačku, ale i uklízečku a ostrahu. Práce je náročná fyzicky i psychicky. Mnohdy Vás ohrožují problémoví "zákazníci", se kterými si musíte poradit sami.
Možnost práce při studiu
Vždy se na směnách dá domluvit, možnost směn pouze odpoledne, ale i celé dny a víkendy.
Manažerku prodejny jsem viděla 1x v životě,
vedoucí si chodila do práce jak se jí chtělo.
Aniž by byla upravena naše smlouva, přidali nám na prodejnu zásilkovnu s tím, že se za spoustu práce navíc ani tak nezměnilo docela nízké pracovní ohodnocení.
Vše je na pásce, žádné machinace. Proplacení svátků a náhradní volna.
Špatná komunikace s managerkou. Někdy nesmyslné úkolování, chaotické pokyny instruovány často ve Slovenštině, vč. počítačového systému.
Pružnou pracovní dobu
Systém pracovních dnů se cyklicky střídá po týdnu, takže je možné si zorganizovat spoustu věcí. Jednou je např. volné pondělí, ta týden je pracovní. Není to klasický krátký dlouhý, ale 1-1-1-2-2.
Veškerý systém je specifický, snadný. Zaučí se každý, kdo má vyšší IQ než 60 :)
Pracovní doba (8-hodinove směny téměř každý den- žádné osobní volno)
Nesmyslné úkoly od vedení, které se nedaly stihnout v určeném čase.
Nedovolili nám mít víc jak 1 brigadnika na směně - někdy bylo hodně práce.
Asi s ničím . Jediný snad, že jsme mohli převlékat figuríny , přijímat zboží atd , v jiných prodejnách to tak třeba nemají
12 hodin na nohou, málo peněz a ještě pomalu člověk nemůže marodit
Když jde člověk marodit, tak vás ještě vyhodí, že to takhle nejde, aby člověk furt marodil a jiný za něho pracovali . Přičemž jsem tolik nenarodila tak často a když už , tak to jsem měla z toho jak jsem chodila do práce nemocná, protože člověk opravdu pomalu nemohl marodit, aneb když jiní nechodí domu marodit , tak vy taky ne. Samozřejmě, to se pak na člověku podepíše , nebo hold to svedli na tohle a přitom tam chtěli šoupnout někoho známého . Nevim co si o tom myslety, ale tohle už nikdy !
Mezi mou povinnost patřilo také hlídat zloděje, což bylo během dne, kdy jsem měla na kase hodně lidí opravdu obtížné, v tu chvíli jsem se v první řadě soustředila na kasu, abych sprvně vrátila.
V obchodě se hodně kradlo. Toto byl i důvod, proč jsem dostala vyhazov po pár týdnech (skutečný důvod byl samozřejmě uplně jiný). Skutečný důvod nebudu více rozepisovat, jen uvedu, že něco takového se může v ženském nesebevědomém a neštatsném kolektivu stát :) zkrátka jsem nezapadla.
Zaujala / nezaujala vás firma Hoffmann Czech Republic, spol. s r.o.?