DECATHLON (DECASPORT s.r.o.) image

DECATHLON (DECASPORT s.r.o.)

Maloobchod se sportovním vybavením

Kolektiv Benefiti Férový přístup Možnost sám si plánovat směny
Nekoncepčnost rozhodování ve vyšším vedení Neupřímnost od vyššího managementu, to by ani tolik nevadilo, bezpochyby se to tak dělá ve spoustě firem, ale Decathlon se prezentuje jinak, což potom působí dost pokrytecky.

Pružnou pracovní dobu
V DC si vyplňujete tzv. nedispozice. To znamená, že člověku( vedoucímu), který dělá směny napíšete kdy nemůžete jít do práce. A on Vám, ve většině případů :(, na daný den nedá směnu. Jediný problém nastává když nemůžete pracovat moc o víkendu, protože byste měli mít volnou polovinu(zaokrouhleno nahoru) víkendových dní v měsíci, i při částečném úvazku.

Protože člověk v DC nemusí umět vůbec nic. Stačí projevit zápal pro sport a odhodlání pracovat v korporátu. Koneckonců pro plný úvazek je tu u porovnání platů v Praze, plat dost nízký, takže DC ani bůhvíjak velké nároky mít nemůže... Naproti tomu pro částečný úvazek 10/20 hodin týdně, je to úplně skvělá a v tomto případě i dobře placená brigáda :)
Napsáno:listopad 2022

Sportovní benefity, teambuildingy, pracovní kolektiv
časová náročnost
Napsáno:listopad 2022

Nejsem spokojen s výší svého platu a délkou pracovní doby. Za svou práci kdy tady dělám pomalu práci za 3 lidi dostávám stejné platové ohodnocení jako člověk, který na směnách nic nedělá a neustále sedí na telefonu. Člověk je při plném úvazku v práci od rána až do večera a není možné tak mít nějaký svůj soukromý život, natož volný čas. Člověk jen příjde z práce, připraví si jídlo na další den a musí už jít spát. Rovněž nejsem spokojen s tím, že v práci musím být na ranní směnu o 20 minut dřív a začínám o tenhle čas kvůli ranním meetingům dřiv pracovat, ale zaměstnavatel mi tento čas nezaplatí, ale kdybych nepřišel, tak je z toho problém.
Dobrý den, moc mě mrzí tvá špatná zkušenost s délkou pracovní doby, ale na plný úvazek u nás spoluhráči pracují stejně jako kdekoliv jinde a to 5 x 8 hodin. Co ovšem nabízíme oproti jiným firmám jsou flexibilní úvazky a tedy i možnost si úvazek podle svých potřeb zkrátit. Směny u nás také začínají standartně o 15 minut dříve, abychom se zvládli seznámit s problémy, které mohou přes den nastat.
Napsáno:listopad 2022

flexibilita směn, možnost práce při studiu, bonusy, možnost akcií
občas nefunkční systém
Napsáno:listopad 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti DECATHLON (DECASPORT s.r.o.)?
Komunita - skvělá skupina samých zajímavých lidí, přátelské prostředí. Benefity - mám pocit, že zaměstnavateli na mně skutečně záleží.
Napsáno:listopad 2022

Všichni mají stejné podmínky a ke všem se přistupuje stejně a není to tak že by ten co tam pracoval dýl měl větší váhu než ostatní, všichni jsme si rovní a jsme k sobě upřímní a když se stane nějaká chyba tak není problém to vyřešit bez zbytečných hádek a nepříjemností
jednou za čas se ozve nepříjemný zákazník ale není nic u zaměstnavatele co by mě nespokojilo jediné že při školení musel zaměstnavatel často na kasy protože byly systémové problémy, ale chápu to a nic si z toho nedělám a přijde mi to jako to nejmenší

přátelské prostředí, teambuildingy, mnoho procplacených meetingů,

Možnost kariérního postupu
vyšší pozice, lídr oddělení, možnost přesunu do backoffice (eshop apod.)
Napsáno:listopad 2022

kolegové, kariérní růst, benefity, firemní kultura
Napsáno:listopad 2022

Lidský přístup Podpora v osobním i kariérním růstu Tým mladých energických sportovců Společné meetingy a teambuildingové akce Příspěvek na sport
Napsáno:listopad 2022

Mladý tým, obrovské možnosti rozvoje, právo udělat chybu
Napsáno:listopad 2022

Oceňuji možnost zkráceného úvazku. Prima benefity a možnost přizpůsobit pracovní dobu mým potřebám.
Napsáno:listopad 2022
Zaujala / nezaujala vás firma DECATHLON (DECASPORT s.r.o.)?