ACEMA Credit Czech, a.s.

Poskytování úvěrů

Výplata chodí vždy včas. Silná stabilita formy. Velmi dobré finanční kvartální bonusy. Možnost HO po domluvě. Krom některých pozic, (recepce, obchod, kde to moc nejde) flexibilní začátek a konec pracovní doby (povinně 9-16 při splnění měsíčního fondu). O něco kratší pracovní doba. Teambuildingy. Cafe Bonus. Zkrátka menší až střední firma, ne korporát včetně positiv i negativ co to obnáší. Osobně mi vyhovuje.
Vyšší fluktuace zaměstnanců, ale to je v dnešní době bohužel poměrně standardní. Vlastní aktivita a nápady vyšších managerů se občas těžko obhajují u vedení. Pro někoho možná trochu chaotické řízení firmy, tok informací, nutnost zjišťovat si detaily k požadovanému úkolu atd... Ale dle dosavadních zkušeností je to běžné v každé menší nekorporátní firmě. Poslední dobou na některých pozicích, díky vyšší fluktuaci a díky tomu ztráty know how o dané pozici, schází kvalitní zaškolení zaměstnance do pozice.
Napsáno:červen 2021

Stabilní společnost - dobře finančně řízena Dobrý kolektiv Je možno se naučit nové věci Rozumné pracovní tempo i časová náročnost Flexibilní řešení problémů
Ne vždy se dotahují dobré myšlenky a skáče se na další věci. Někdy zbytečná interní byrokracie. Větší zapojení celé společnosti do plnění obchodních cílů.
Napsáno:říjen 2019

stabilni team, vzajemna duvera. Podpora od kolegu. Napady vítány a aktivite se vubec nebrani.
Kancelare slusne ne vsak top. Nekdy moc rychle zmeny. Evidence dochazky ... malo homeworkingu max. 1 den tydne.

Možnost kariérního postupu
moderni fintech prostredi, uplatneni anglictiny , zaroven firma kde je mozne rust nebot to neni banka a neni obrovska , finance dobry sektor , Ceska top stredne velka firma
Napsáno:říjen 2019

Množství benefitů, výplata nikdy nebyla pozdě, vzdělávání, žádné přesčasy, dobrý tým, neexistuji pokrytci v týmu a s managementem se dá domluvit
Masaze na pracovišti pro zaměstnance častěji, jednou za měsíc je malo, pracovní dobu místo pul 9 od 9, možnost home office pro všechny pozice, omezené možnosti parkovani
Napsáno:říjen 2019

Finanční ohodnocení Tým lidí na oddělení Vedení mi umožňuje realizaci projektů podle mého úsudku. Musím si to umět obhájit, ale pak mám volné ruce.
Parkování Sledování času na cigaretě - spíš otravné, než něco přes co nejede vlak
Napsáno:říjen 2019

Oceňuji skvělé pracovní prostředí a plány firmy.
Je škoda, že nemáme plný stav zaměstnanců.
Napsáno:říjen 2019

Parta fajn lidí, v rozmezí několika měsíců skončili všichni.
Nepříjemný mikromanagement ze strany vlastníka, etika podnikání.

Dostala jsem příležitost po rodičovské dovolené,kterou jsem si velmi slušné odpracoval.Bohuzel snaha, vstřícnost,pracovitost, slušnost,ochota je pro vedení společnost něco co se nenosi.Naopak patolízalství,donášení a pod je kladně hodnoceno.Spolecnost si neváží zaměstnanců.Naslibuje a neplní.Je to sprostá a hrubá firma
Změnit vedení společnosti,stanovit priority...této firmě nepomůže nic
Napsáno:srpen 2018

Oceňuji příležitosti ke kariérnímu růstu a vyváženost mezi osobním a pracovním životem.
Napsáno:září 2024

Přístup a zájem o zaměstnance
Sdílení informací při práci, občas to drhne
Napsáno:září 2024

Zaujala / nezaujala vás firma ACEMA Credit Czech, a.s.?