Porady na centrále v Praze
Porady na centrále v Praze
Školení na prodejnách!
Školení na prodejnách!
Týmová spolupráce. Každý je vítán :)
Týmová spolupráce. Každý je vítán :)
Soutěže pro prodejny a skvělé výhry!+2

Modivo Czech, s.r.o.

Maloobchod s obuví

CCC Group je jednou z největších evropských společností v obuvnickém průmyslu. Skupina má přibližně 90 platforem elektronického obchodu a 980 prodejen ve 23 zemích pod značkami CCC, eobuwie.pl, Modivo a DeeZee. Od května 2021 společnost rozšiřuje prodej také v segmentu off-price prostřednictvím sítě prodejen HalfPrice. Skupina CCC je od roku 2004 kótována na polské burze cenných papírů.

Všechny značky (112)

Školící systém je velice kvalitní a není složitý
Napsáno:únor 2020

Hlavně v této těžké době se ukázalo, v jak stabilní firmě pracuji. Zaměstnavatel své zaměstnance podržel, nepropouštěl (jak to bylo v několika firmách), nesnižovali se platy a ještě se snaží vymyslet, jak zaměstnancům přilepšit. Líbi se mi, že nadřízení poslouchají, co jim zaměstnanci říkají a i když je všude těžké prosadit nové věci, snaží se o to. Chtějí názory z první ruky - od zaměstnanců z prodejen. I na vyšších pozicích jsou lidé, kteří postupovali z nejnižších pozic. Prošli si prodejnou a dokážou pochopit hodně věcí. A když je člověk šikovnej a není línej, má možnost i on postoupit na vyšší pozici. Práce je různorodá, rozhodně se nenudíte. Ale aby jsem nebyla jenom “sluníčková”, je toho občas dost, no nic, co se nedá zvládnout. Jsme velice dobrý tým a všechno zvládáme spolu, i s podporou a pomocou vedení. Samozřejmě, je co ještě vylepšit, ale kde není? Žádná práce není dokonalá, všude se najdou lidi, kteří budou na vše nadávat. Ale je to o Vás, jak si nastavíte své priority.
Zdá se mi, že jednotlivé odděleni firmy spolu málo komunikují a někdy si nepředávájí důležité informace. Proto se občas stane, že se k nám ani nedostanou (jedine, že to zistíme sami a informaci si předáme mezi prodejnami). Naštěstí to řeší vedoucí :)
Napsáno:říjen 2020

Soutěže pro prodejny a skvělé výhry!

Soutěže pro prodejny a skvělé výhry!

Pracovní výročí :)

Pracovní výročí :)

Porady na centrále v Praze+3

Nabízejí spoustu benefitu,naučili mě výborně komunikace s lidmi a organizace práce

Je to firma která je velmi různorodá na práci.Jak komunikace se zákazníky, tak i na módní trendy. Je tam i fyzicky práce při skládání zboží do regálu

Firma nabízí různá školení.Ihned na začátku je zaškolení samozřejmě na chod prodejny a zauceni na práci na pokladně.Firma má své skolitele na reklamace,práci s nepříjemnými zákazníky, na pečující prostředky o obuv
Napsáno:listopad 2020

Oceňuji zájem společnosti o své zaměstnance, preferují profesionalitu a spokojenost u svých zaměstnanců.
Možnost kariérní postupu je prakticky mizivá :-(
Napsáno:červen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Modivo Czech, s.r.o.?
V době covidu jsme měly plný plat. Je ti skvělý zaměstnavatel

Je to velká seriózní firma

Rozmanitou práci
Vystavují se doplňky na stojanech. Neustále se zaklizeji a doplňuji boticky
Napsáno:červenec 2021

U této firmy máme ještě 17 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Modivo Czech, s.r.o.?