Tým lidí, kteří, až na výjimky, jdou za společným cílem.
Technologie a efektivita práce. Investice do pracovního prostředí.
Gumotex je zavedená společnost s dlouhou historií, která je zaměřená na rozvíjení své pozice na trhu. Proto vidím v této společnosti stabilní a jistou budoucnost.
Problém byl, že Gumotex a.s. prodal závod polské společnosti Molitan
Gumotex nejprve prodal výrobu plyuretanových pěn, které jsou hlavní surovinou pro výrobu matrací, Polákům. Tím se situace závodu matrace zkomplikovala. Gumotex se dostatečně neporval o budoucnost matrací a závod radějí také prodal.
- relativní stabilita
- vhodné pro jedince, kteří nehledají velké výzvy, ale spíš klid
- většinou stabilní pracovní doba bez extrémních přesčasů
- dosud přetrvávající mentalita "socialismu", často také viditelná ignorace. Někteří lidé chtějí už jen klid a v pohodě dožít do důchodu.
- držení se starých postupů a malá ochota k inovativním krokům
- firma se chlubí celou řadou benefitů, např. benefit body - to je v reálu 1000 Kč ročně, možnost občasného home office - to je v reálu pár dní před Vánoci, víc už se moc nedává
- dejte si pozor při vyjednávání o platu, plat se skládá z více složek s tím, že pokud si v daném měsíci berete dovolenou nebo jdete na školení či k doktorovi, variabilní složka mzdy se krátí, a to někdy naprosto zásadně.
- zmiňoval jsem v plusech určitou jistotu a stabilitu, ta ale asi neplatí pro běžné dělníky, dost se tu v roce 2022 propouštělo
Vadí mi zvíhodňování určitých zaměstnanců. Měli by zlepšit jednání s dělníky a taky by měli uznat chybu když ji udělají a ne všechno házet na dělníky a trestat je snížením platu když je chyba na jejich straně.
Zaujala / nezaujala vás firma GUMOTEX, akciová společnost?
U této firmy máme ještě 9 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?