Nezvládnutý projekt přebírání účetnictví z jiných zemí. Pravděpodobná frustrace managementu ze selhání byla filtrována bezdůvodným propouštěním zaměstnanců s odůvodněním špatného výkonu. Přitom žádná kritéria stanovena nebyla, předávaní jednotlivých prací bylo v počátcích nebo nezačalo vůbec. Neprofesionální chování managementu v komunikaci se zbylými zaměstnanci, kdy nebyl řečen ani diskutován důvod propouštění. Absolutně nedoporučuji nikomu do této pobočky v Ostravě nastoupit.
Měla jsem směny ranní a odpolední, noční ne - to se dá v pohodě skloubit s rodinou. Snažila jsem se prvotřídně pracovat a za tu odvedenou práci mně i sám zaměstnavatel zvýšil plat. Oceňovala jsem způsob jak jsem si mohla naplánovat dovolenou a nebo doktory. Dobré bylo, že v té době si mohl každý kdo chtěl zvyšovat kvalifikaci.
Jako negativa bych považovala zvyšování norem ve výrobě každých cca 3 měsíce.
Zaujala / nezaujala vás firma Rodenstock ČR s.r.o.?