U nás je to o vás? Samozřejmě.
U nás je to o vás? Samozřejmě.
Naše práce je především o budování dlouhodobých vztahů s klienty. Snažíme se, aby naši poradci byli první, koho si klient vzpomene, kdykoliv bude potřebovat řešit cokoliv týkající se jeho financí.

Raiffeisen stavební spořitelna a.s.

Bankovnictví

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na prvním místě jsou pro nás důvěra a spokojenost klientů. Vycházíme jim vstříc v produktové nabídce, pravidelně ji doplňujeme o nové finanční produkty a ty, které již v portfoliu máme, dále inovujeme. I díky tomu se nám opakovaně podařilo získat ocenění v soutěži Zlatá koruna v kategorii Cena veřejnosti.

Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce78 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

71 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 2124 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 44

Pružnou pracovní dobu
doporučuje 40

Naplánuješ si schůzky sám, žádný přesný čas. Snažíš se vyjít vstříc požadavkům klienta a hledáš kompromis.

doporučuje 39

velmi dobré mezilidské vztahy žádný open space jídelna a kavárna v rámci budovy propojení práce a soukromého života příležitosti setkávání se při sportovních, kulturních akcích zaměstnanci sami připravují akce pro ostatní členové představenstva se chovají velmi přirozeně a jsou součástí našeho kolektivu

Chci si přečíst další upřesnění od 2

doporučuje 39

Dáváme možnost certifikované rekvalifikace

Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 30

Zaujala / nezaujala vás firma Raiffeisen stavební spořitelna a.s.?