- stabilita firmy
- budoucí rozvoj firmy (jsou další zakázky)
- možnost skloubit pracovní a osobní život
- reálně dodržovat nastavená pravidla
- nastavit a dodržovat trvalé cíle (jednou je to kvalita, podruhé bezpečnost, potřetí plnění výrobního plánu >>> těžko se vyznat co platí
- zlepšit pracovní prostředí pro pracovníky (kapacita kantýny, šaten, parkoviště)
- nastavit jednotný systém benefitů caffeteria (nyní jsou benefity předdefinované místo aby si vybral každý pracovník z ,,konta" to, co se mu líbí)
Jak by mi to sedlo ve společnosti DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o.?
Pružná pracovní doba, čisté pracovní prostředí a cattering.
Uvítal bych nadstandartní benefit sick days, jelikož v případě krátkodobé virózy chodí všichni do kanceláře a prskají okolo sebe bacily, jelikož neshopenka = snížení výplaty a následně nakazí mnohem více kolegů.
Mám radost, že v daném zaměstnaní existuje možnost se vyvíjet, zkoušet nové pozice a věci.
Samozřejmě velkou výhodou jsou akce a benefity, které nabízí firma.
Chybí fyzická aktivita, pro člověka, který sedí 8 hodin u počítače by bylo dobrý mít několik krátkých přestavek na protahování.
Komunikace uvnitř firmy - sdělování informací z vedení...
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že mate negativní zkušenost s naším zaměstnavatelem. Vaše názory jsou pro nás velmi cenné a pomáhají nám zlepšovat se. Pokud máte konkrétní podněty nebo přání, neváhejte je s námi sdílet. Chceme se ujistit, že se situace v budoucnu zlepší.