Zatím nemám příliš zkušenosti jelikož jsem zde krátce. Vnímám zatím obrovský zájem pomoct a podpořit od mého přímého nadřízeného.Zatim jsem velice spokojen.
Pro začátečníky by bylo dobré dostat alespoň pár zakazniku, kteří berou pravidelně. Nemusí jich být moc ale kdyby jich bylo alespoň pár byla by to při nejmenším psychická podpora ;)
Možnosti profesního růstu, pracovitosti, schopnosti naslouchat, neomezené možnosti výdělku (ovlivňuje si ji pouze samotný jedinec svým výkonem), přátelství, jistá "svoboda"při práci, tolerance.
Férový lidský přístup. Tech-lit velmi dbá na rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Neustálá snaha pomoci obchodníkovi v terénu - stále nové a nové výrobky, školení, konzultace, povzbuzení ve dnech kdy se nedaří dle představ, zdokonalování procesu prodeje a informačního systému, akce pro zákazníky.
Dodavatele IT, nástup nového systému byl hrozný. Více výrobků, byť třeba jen na objednání z Německa.
Férovost, Slušnost, Rozvoj společnosti jak profesně, tak i nárůstem počtu OZ, novinky, katalog slev, meeting, zábava, možnost psychoterapeutka, výplata včas a hlavně lidský přístup.
V současné době funkčnost CRM, KTL a lepší komunikaci s Office.
Férovost, vyslyšení názorů, podpora růstu a vzdělávání, zájem o jedince.
Více zapojovat zaměstnance do nastavování procesů + důkladnější jednotné dodržování nastavených pravidel. Na druhou stranu je vidět, že se s tím pracuje.