Firma, která nikdy nezkrachuje a nikdy nebude punková 😁, obědy za skvělou cenu.
Příliš moc směrnic, nařízených postupů a řád, který musí být dodržen. Formální atmosféra, netransparentní a zmatená komunikace mezi odděleními horizontálně i vertikálně.
- stereotypní práce
- nemožnost seberealizace na dané pozici
- obrovské množství administrativy
- zastaralé pracovní postupy
- zkostnatělé firemní procesy
- starší kolektiv
Naprosto falešné prostředí plné intrik jak ze strany kolegů, tak nadřízených, kteří mají své ovečky donašeče a nezajímá je, že lžou ve svůj prospěch. Nemožnost spolehnout se na to, kdy dostanete dovolenou podle svého požadavku. Nemožnost vidět dopředu své konkrétní směny. Taková malá mafie a pokud se někomu nehodíte do krámu, jdete z paluby ven. Hra na nejmodernější podnik, který ale neplní své sliby vůči zaměstnancům. Zaměstnanec je jen číslo.
... protože po vás chtějí naprostou dokonalost, ale nenabízejí za to odpovídající plat. Musíte projít psychotesty, šesti lékaři . A pak máte stresovou práci, do které vám přidávají stresu ještě nadřízení svým chováním, kdy jste pro ně jen položka a ne člověk, šílená odpovědnost za vozy a lidi, odvracíte za šichtu tolik nehod, protože řidičák má dnes každý b*b a pak vám přijde výplata a chce se vám zvracet, že to vše děláte za tak málo...
Při každé nehodě i mírném škrábnutí autobusu Vám hned vzali prémie + jste zaplatil škodu v plné výši. Dokonce jsem jednou počítal hodinu práce v DPO co mi byla naúčtována za opravu byla 600 kč bez DPH co na Vás si opravily a ještě Vám strhli peníze z výplaty.
Nechají Vás řídit celý den. Ráno nastupíte do práce ve 3 hodiny ráno řídíte do 8 - 9 pak konec a znovu od 12-19 nechají Vás tak jezdit 6 dnů v týdnu jen pořítají zákonou přestávku aby vyšla
atd.
Zaujala / nezaujala vás firma Dopravní podnik Ostrava a.s.?