Za svuj zivot jsem prosla nekolika zamestnavateli (nejsem holt nejmladsi ;), nekteri byli fajn, jini mene. Kdyz jsem hledala noveho zamestnavatele po materske dovolene, bylo velmi tezke skloubit rodinu a praci, casove ale i mentalni kapacitou. V Konektoru mi vysli velmi vstrict. Samozrejme chteji, aby zamestnanci odvedli profesionalni praci, ale taky si zde vedeni uvedomuje, ze jsme jen lidi a mame i soukromy zivot, zivotni problemy a starosti. S takovym pristupem k zamestnancum jsem se setkala az zde. I z tohoto duvodu sem pisi recenzi, protoze si myslim, ze takovych firem je v dnesni dobe opravdu poskrovnu.
Samozrejme vse ma sve rezervy, vse se da vylepsit ... na Konektoru si ale vazim toho, ze takove veci se zde daji resit, nemusime se bat o nich mluvit s vedenim.
Pružnou pracovní dobu
Protože, když je člověk spolehlivý, odvádí práci, která je za nim vidět (a vedení to opravdu vidí) … je možné se domluvit na případných variantách spolupráce.
Protože je zde možnost s vedením diskutovat o tom, kam a jakým byste se chtěli posunout.
Zaujala / nezaujala vás firma PR.Konektor, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?