Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce52 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

47 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 27 %
Za moji práci mě platí slušněříká 310 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1137 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 27 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1240 %
Zaměstnanci doporučují
Uplatnění pro starší 50 let
doporučuje 16

Zcela jednoduše, je to firma, která nabírá zaměstnance, kteří se již osvědčili někde jinde. On je sám onen trh bezpečnostních agentur značně deformován současnými zákony. V ČR není obecně pracovník bezpečnostní agentury ctěn. Je to taková podřadná práce- což není sice pravda, ale naše moc zákonodárná jednoduše rozvrátila tuto oblast hospodářství tím, že začala podporovat zaměstnávání starých a nemocných lidí. Zjednodušeně se dá říci, že kolektiv starých až přestárlých lidí mladé obecně nepřijímá. A tato firma obecně přebírá lidi, kteří se prosadili jinde na kratší závazek a pak hledají další práci.

doporučuje 9

Možnost práce při studiu
doporučuje 8

doporučuje 6

Řád a pravidla
doporučuje 5

Zaujala / nezaujala vás firma M2Czech s.r.o.?