McCANN-ERICKSON PRAGUE spol. s r.o., INTERNATIONAL ADVERTISING AGENCY

Reklamní činnosti

family spirit, možnost učit se a posouvat, inspirativní prostředí, ochota pomoci ostatním
málo firemních benefitů
Napsáno:únor 2023

Oceňuji časovou flexibilitu práce/homeoffice, možnost si poskládat vedení projektu dle svého. Napracovat si čas, aby si člověk mohl vyřídit své případné soukromé pochůzky. Velký prostor pro soběstačnost.
Firma neposkytuje v podstatě žádné benefity, přispívají 50 % na jazykové kurzy a pouze zprostředkovávají Multisportku (bez příspěvku). O jiných benefitech nevím. Pokud existují, nejsou dostatečně komunikovány. Na druhou stranu je poměrně velká škála možných školení, které vám zprostředkují. To je plus. Firma postrádá kvalitní zázemí pro zaměstnance, kanceláře jsou staré a nefunkční, nevyhovují požadavkům dnešní doby, kdy se konají cally jeden za druhým a není moc možností, kam si na tyto schůzky zalézt. Zasedačky jsou pouze dvě, ne plně vybavené. Jsou poskytnuty čaje a kafe, ale kafe není moc pitelné. Lidé si tak nosí své. Onboarding a začlenění nováčků by se též dalo vylepšit, především tok informací, zaškolení do procesu a fungování firmy jako takové.
Napsáno:únor 2023

prátelské prostředí
informovanost např. změny, pravidla
Napsáno:únor 2024

Určitá volnost v rámci HO - především kvůli dětem, s malými dětmi je to občas dost těžké zkombinovat. Fajn vztahy s kolegy
Nízké finanční ohodnocení Nutnost vejít se do určitých tabulek - viz utilizace apod. Momentálně nevyhovující prostory (např. není kam se schovat na call), ale to brzy skončí :) Málo informací o celkovém dění v agentuře (např. kdy se budeme vracet zpět do Riegráčů apod.)
Napsáno:únor 2024

Z mého pohledu je tu vstřícný postoj k zaměstnanci. Snaha o nastavení pracovních podmínek tak, aby vyhovovaly oběma stranám, ne jenom zaměstnavateli. Benefitem je pro mě práce z domova. McCann mi dal možnost dalšího růstu v oboru a také poznat spoustu skvělých lidí.
Občas je více práce, než je možné stihnout v pracovní době.
Napsáno:únor 2024

Jsme přátelé, které spojuje stejný cíl. Děláme práci, která nás baví a děláme ji dobře, co víc si člověk může přát:) A už brzo budeme mít zpět to nejkrásnější sídlo v celé Praze a ještě navíc v novém kabátku.
Teď nás trochu trápí provizorní kanceláře, hlavně z důvodu, že se nevídáme všichni dohromady tak často, jak bychom chtěli, ale to už bude za chvíli za námi a opening party bude jistě stát za to utrpení:)
Napsáno:únor 2024

Možnost HO, flexibilita, možnost částečného úvazku
Nepravidelné zvyšování mzdy, zdlouhavé....
Napsáno:únor 2024

otevřené, inspirativní prostředí, ambice posouvat se a neustále inovovat, až rodinná atmosféra, podporující a motivující kolektiv
nedostatek kapacit
Napsáno:únor 2024

Svoboda, důvěra, kvalita kolegů a skvělá práce
Kancl, ale ten už bude brzo hotový :)

Určitě onboardingový proces.
Napsáno:únor 2024

Zaujala / nezaujala vás firma McCANN-ERICKSON PRAGUE spol. s r.o., INTERNATIONAL ADVERTISING AGENCY?