profiq s.r.o.

- zajímavé technologie a projekty - přístupné vedení firmy - možnost práce na různých projektech - denní komunikace v angličtině
- meetingy s US zákazníky později odpoledne, toto nemusí každému vyhovovat

Pracovní kolektiv je velmi přátelský a designové kanceláře zpříjemnǔjí pracovní prostředí. Jako třešnička na dortu je pak kávovar se skvělou kávou.

Volnost a samostatnost
Když člověk nastoupí dostane k ruce kolegu, který mu pomůže zorientovat se na projektu, ale postupem času je potřeba přebírat zodpovědnosti za organizaci práce, řešení implementace a komunikaci svých výsledků, nikdo Vám pak nestojí za zadkem jestli už jste dodal slíbený úkol. Všechno záleží na domluvě, komunikace je základ.
Napsáno:březen 2021

Zaměstnavatel vychází vstříc osobním věcem, dá se domluvit na pozdějším/dřívějším příchodu. Snaží se vytvářet přátelskou atmosféru. Možnost změny projektu.
Uvítal bych zlepšení některých procesů a větší transparentnost průběhu těchto procesů. Informovanost o některých věcech je sporadický, i když poslední dobou se to zlepšuje. Ocenil bych větší transparentnost platových podmínek v rámci všech pozic ve firmě, jakým způsobem se získává osobní ohodnocení. A držení kroku s okolím a konkurancí, co se týká benefitů.

Firma nabízí možnost tří měsíční praxe (tvz. student pool), který je zameřen hlavně pro studenty. Dále nabízí mít praxi v rámci bakalářské praxi. Tímto může student, který ještě nemá velké zkušenosti je nabrat a výhodou je, že firma v Ostravě je přímo v areálu VŠB a cesta z faktuly FEI do firmy trvá 2-3 minuty chůze. Na praxi může být na interních projektech, ale také přímo na mezinárodních projektech, setká se s již známimi a zaběhnutými technologiemi, ale i těmi nejnovějšími. Hlavně díky umístění je prace pro firmu Profiq velmi výhodna pro studenty, kteří chtějí získat nějakou praxi a něco si přividělat.

Práci bez přesčasů
Profiq žádá po zaměstancích, aby nepracovali přesčas. Nevím o tom, že by přesčasové hodiny proplácel. Vždy jsem byl domluvený s manažerem, když jsem musel být v práci déle kvůli releasu a podobných věcí, že jsem dostal náhradní volno. Toto bývá v rámci jednotkách za rok (v mém týmu dvakrát za rok) jinak žádný přesčas nehrozí + je částěčně flexibilní doba v rámci dne.
Napsáno:prosinec 2019

Skvělí kolegové, kteří vždycky pomůžou. Vedení společnosti je přístupné a vidět. Velký prostor pro osobní rozvoj.
Napsáno:listopad 2019

Přátelská atmosféra, skloubení pracovního a soukromého života, možnost rozvíjet se v různých oblastech.
Zlepšit by se dalo nastavení některých procesů k usnadnění a automatizaci práce. Prostor ke zlepšení a změně je v různých oblastech, jinak by firma zakrněla.

Klidnou práci
Zaměstnanci říkají, že ve firmě pracují v klidu a nejsou pod stresem. Navíc mají možnost práce z domu a flexibilní pracovní dobu. Proto je možné skloubit práci i s osobním životem nebo se studiem.

Firma pracuje s novými nadčasovými technologiemi. Pracuje na inovativních projektech, které mají světový dopad. Lidi, kteří u profiqu začínají mohou být i nováčci, kteří se zajímají o IT technologie a chtějí se je naučit.
Napsáno:listopad 2019

- Možnost pracovat s nejnovějšími technologiemi - Práce na produktech s celosvětovým dopadem - Skvělé pracovní prostředí a kolektiv - Osobní přístup vedení - není to korporát - Možnost osobního růstu / rozvoje
- Služební cesty do US závisí na projektech, avšak alespoň je možnost účastnit se Evropských konferencí - Pozdější odpolední meetingy s US nemusí vyhovovat všem, ikdyž je možnost si je brát z domu - Technologie a team může záviset na projektu
Napsáno:listopad 2019

Moderní technologie, služebky, konference. Mimopracovní aktivity: snídaně, večírky, sport. Skvělý kolektiv.
Napsáno:prosinec 2019

Firemní kultura Zajímavé zahraniční i české projekty

Možnost kariérního postupu
Každý se může rozhodnout, kterým směrem se chce ubírat ve své kariéře a ostatní ho v tom podporují. Jako pomůcka je připravena kariérní mapa, která může každému pomoct se zorientovat.

Neformální pracovní atmosféru
Neexistuje zde dress-code, tykáme si. Jsou zde šipky i VRko a dokážeme se pobavit i o jiných věcech, než jenom o práci.
Napsáno:březen 2021

Siroka skala benefitu lidsky pristup karierni rust
Napsáno:prosinec 2019

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma profiq s.r.o.?