max promotion s.r.o.

Skvěle odměny za odvedenou práci. Přátelský kolektiv
Uniformu, která je vyžadována no v mém případě jsem vyfasoval o 2 čísla větší

Klidnou práci
Nemusíte se tahat s těžkými věcmi. Tedy, nic netaháte. Pouze občas, když je nával zákazníků, tak práce bývá hektická, avšak nijak extrémně.
Napsáno:říjen 2021

Můj nadřízený supervizor byl nefer k ostatním, jinak vše v pořádku
Napsáno:červen 2021

Kolegové a týmová prace
Nedodání ceníku na čas a přitom již byly produkty za jinou cenu v prodeji dále uniformy měli dodat v květnu dodali na přelomu července se srpnem ale když ji na sobě nemáte je problém . Před koncem smlouvy která trvá 6 měsíců vám ani neřeknou zda vám ji prodlouží řeknou vám to až den před ukončením . Na prodejně nemůžete během dne ani sedět a ani pít nesmíte se opřít o stůl . Kalhoty se musí prát v čistírne kterou vám neproplati . Neproplatili mi ani náhradní zakoupenou uniformu kterou jsem musel koupit abych vypadal podobně jak ostatní
Napsáno:září 2020

- Většinu pracovní doby vás nikdo nekontroluje. - Mohli jste si vzít přestávku v čase, kdy vám to vyhovovalo.
- Absolutně žádné benefity! - Nezájem o zaměstnance. - Neférové jednání. - Firma nikdy nesplnila co slíbila. - Výrazně nižší mzdové ohodnocení, než vám je slíbeno na vstupním pohovoru. - Někteří nadřízení mají pocit, že vás můžou ovládat, a to i ve vašem volném čase. - Na proplacení cesty na školení a zdravotní prohlídky jsme čekali 4 měsíce. - Na vedení se nedalo nikdy v ničem spolehnout. Na vše jsme byli sami. - Nutnost být neustále na sociálních sítích a číst si neustálé změny a novinky, a to i ve svém osobním volnu. - Vedoucí pracovníci nebyli dostatečně proškolení ani kvalifikovaní. Navíc často zneužívali toho, že je nikdo nehlídá a tak do práce nechodili a většinu své práce přehazovali na své podřízené. - Nutnost naučit se několik zbytečně složitých systémů, které velice často nefungovali. - Spoustu věcí je šité horkou jehlou a velice často levá ruka neví co dělá pravá. Díky tomu pak vznikají situace, kdy vám každý vedoucí pracovník řekne něco zcela jiného. Když se po několika týdnech dopátráte správného postupu, tak se daná věc opět úplně změní nebo zruší.
Napsáno:červen 2020

Stálý vývoj Seberealizace Možnost kariérního růstu Přátelská atmosféra v týmu Zajímavé motivační prvky
Příliš komplikovaný IT systém a jeho velmi častý kolaps Díky neustálému růstu administrativy je příliš velký tlak na termín zpracování a tím méně času na zákaznický servis.. Personál je vystresovaný z úkolů, kterým nerozumí.. obvykle se jedná o různé upgrade programů a jejich otestování.. Požadavky hraničí s úkoly pro IT specialisty.. Neustálená metodika pracovních postupů Dvanáctihodinové a delší směny..
Napsáno:květen 2020

Pracoval jsem krátký dlouhý týden
Neprofesionalost nadřízených, nefererove jednání
Napsáno:leden 2020

absolutni nezajem o zamestnance
Napsáno:prosinec 2019

Plat Kolektiv
Jednání vedoucího Nedostatečná kvalifikace vedoucího Absence podpory od vedení Pracovní doba
Napsáno:říjen 2019

Raději bez komentáře
Raději bez komentáře
Napsáno:srpen 2019

Benefit auto na souk. používání
Napsáno:duben 2022

Zaujala / nezaujala vás firma max promotion s.r.o.?