iNET Solutions s.r.o. image

iNET Solutions s.r.o.

Dodavatel reklamních předmětů

Na práci hodnotím pozitivně následující: - dodržování hodnot společnosti - benefity (angličtina, cafeterie...) - možnost pracovat na HO - velmi příjemné pracovní prostředí - možnost kariérního růstu - příležitost participovat na směru společnosti, kterým se udává Celkově shrnuto, jsem zde spokojený.
Nic podstatného mě nenapadá.
Dobrý den, děkujeme za vaší zpětnou vazbu a jsme moc rádi, že jste ve firmě spokojený :-) Petra, HR
Napsáno:březen 2025

Jako velký benefit vidím možnost vzdělávání se a tedy možnost růstu v rámci firmy iNETu. Otevřenost, férovost, zájem o své zaměstnance, plnění toho co slíbí (mám jistotu, že pokud o něco požádám nebo si něco přeji, firma se postará o to, aby bylo splněno) pozitivní vztah k životnímu prostředí (důraz na udržitelnost a snaha o minimalizaci negativního dopadu na planetu)
Vždy by si člověk něco našel, ale já jsem spokojená, tedy vidím jen pozitivní stránky iNETu, takže za mě nic.
Napsáno:duben 2023

Oceňuji, že je zde možnost kariérního růstu. Za velký benefit považuji možnost práce z domova a to až 10 dní v měsíci.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2022

iNET je skvělá firma, kde naslouchají potřebám zaměstnanců a aktivně podporuje jejich lidský ale i pracovní rozvoj
Nic mě nenapadá, práce v iNETu je skvělá!
Napsáno:květen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti iNET Solutions s.r.o.?
Podpora dalších možností sebevzdělávání se.
Napsáno:duben 2022

Férové a slušné jednání Příjemné prostředí I když ne úplně malá, tak pořád "rodinná" firma Možnost se aktivně podílet na dění a směřování firmy Práce na částečný úvazek
Efektivní sdílení informací
Napsáno:únor 2019

možnost říci svůj názor a podílet se na zvyšování efektivity
Napsáno:leden 2019

Dynamická rostoucí firma s velkým důrazem na vzdělávání a rozvoj kompetencí zaměstnanců. Férovost a transparentnost. Skvělé pracovní prostředí. Jasné vize a cíle firmy.
Napsáno:duben 2018

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma iNET Solutions s.r.o.?