Velmi jsem se v KRM naučila. Ať už jde o povědomost o usni, jakožto hlavního materiálu pro výrobu nejen ECCO bot, ale i technologiích a inovacích, kterými produkty disponují. Člověk se učí každý den... též velmi děkuji za to, že jsem mohla poznat několik naprosto skvělých lidí, kteří jsou mými kolegy.
Zvětšit prodejny a aby nás znalo čím dál více lidí.
Clovek si muze vydelat podle toho kolik energie do prace vlozi a jak si to zaslouzi. Ocenuji moznost realizovat ruzne napady a podporu v tymu.
Nekdy je to slozitejsi v mezilidskych vztazich, nekdy je to o nedostatecne jasne ceste k cili. Cil je ve vetsine pripadu jasny, ovsem je za potrebi hodne usili cestu nalezt
Firma KRM je velmi na úrovni ,co se tyče rozvoje zaměstnance .Moji nadřízení jsou vždy ochotni naslouchat potřebám našeho týmu.Je to firma se stabilním zázemím.
Zaujala / nezaujala vás firma ECCO (Czech Republic) s.r.o.?