Nejlepší na firmě jsou fajn lidi. Navíc zajímavá práce a zajímavý obor, člověk se dostane k úplným novinkám v oboru.
Relativně velká firma, ale pořád si zachovává osobní přístup.
Uvítal bych častější home office a klidně i více dovolené.
Oceňuji lidský přístup zaměstnavatele, kontinuální kariérní posun, rozvoj dovedností a i platového ohodnocení. Velmi osobní přístup, co se slíbí to platí. I když se nedaří tak vím, že za mnou firma stojí a je dokonce ochotna pomoct i v soukromém životě.
Přímo nic mi nevadí, v každé práci je něco a není tu nic na co bych si vyloženě stěžoval.
Jsem nadšená, že jsem dostala příležitost pracovat v Entry Engineering. Od prvního dne jsem se cítila vítaná a součástí týmu. Kolegové jsou nejen profesionální, ale i velmi přátelští a ochotní pomoci. Oceňuji otevřenou komunikaci, podporu a pozitivní atmosféru, která tu panuje. Každý den mě práce baví a jsem vděčná, že mohu být součástí tak inspirativního prostředí. Děkuji!
Jak by mi to sedlo ve společnosti Entry Engineering s.r.o.?
Ve společnosti Entry oceňuji velmi příjemné pracovní prostředí a celý pracovní kolektiv, kde se potkávám s velmi zajímavými a inspirujícími lidmi. Jako benefit beru možnost pracovat na home office, podpora vedení k sebevzdělávání a dalším možnostem osobního růstu a v neposlední řadě k výborné kávě na pracovišti :)
pracovní doba
slušné peníze
přístup
možnost postupu
prostředí
nemám špatné peníze ale časem bych chtěl více
dostupnost pracovních prostředků/pomůcek potřebných k práci
dojíždím denně 100km
systém spolupráce s nadřízenými
Zaujala / nezaujala vás firma Entry Engineering s.r.o.?
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?