dynamické prostředí
(až na vyjímky) skvělý kolektiv
zajímavý produkt
- management společnosti přehlíží problémy
- arogantní členové managementu
- přepracovanost zaměstnanců je brána jako norma
- absolutní poddimenzovanost lidí ve společnosti
- ohromná fluktuace
- nesprávné určování priorit
- živení dceřiné společnosti, která neumí fungovat bez dotování
- žádné zaškolení a technická podpora, odborní pracovníci odcházejí znechuceni poměry ve společnosti
Ve firmě pracuje několik "srdcařů", kteří jsou ve firmě téměř od jejího založení.
Neváží si kvalifikovaných a šikovných zaměstnanců. Tak velkou fluktuaci zaměstnanců jsem v žádné jiné firmě nezažil. Skoro každý měsíc přišel email ve kterém oznamovali, kdo všechno opouští firmu. Na mé pozici jsem u jiných firem dostal daleko lepší platové podmínky. Ve firmě nejsou žádné benefity. Kromě služebního automobilu na některých pozicích.
Až na jednotlivce profesionální a přátelský team na přímé úrovni. Kolegové ve skupině spolupracují velmi dobře, což se nedá říci o propojení mezi odděleními a managementem.
Zajímavá práce a technologie.
Nesolidní jednání managementu hraničící s arogancí a odtržitostí od reálných podmínek výkonu práce. Někteří manažeři nemají dostatečné odborné i morální kvality nutné pro výkon své pozice.
Nedodržování dohod se zaměstnanci.
U této firmy máme ještě 11 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?