Nástrojárna - lisovna - lakovna  - montáže. Máme vše a děláme to ♥️ 🤗
Kontrolorka Zuzka
Kontrolorka Zuzka
Příjemné prostředí+9

HAJDIK a.s.

Povrchová úprava a zušlechťování kovů

Jsme skupina HAJDIK – česká rodinná firma a lídr v lakování a výrobě plastových dílů. Působíme v Jablůnce a Olšanech u Prostějova, máme přes 700 kolegů a vlastní nástrojárnu i lisovnu. Zakládáme si na férovosti, rodinné atmosféře a moderním prostředí. Přidej se k #hajdikteam a maluj si s námi barevnou budoucnost.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (46)

Chybí tu lepší hodnocení zaměstnanců v podobě prémie za dobře odvedenou práci, nebo třináctý plat.
Děkujeme za hodnocení, budeme se muset polepšit! 🤗
Z oddělení:Výzkum, vývoj

Lakovací linka na robotickém provoze

Lakovací linka na robotickém provoze

Filip Hajdík - předseda představenstva a majitel firmy

Filip Hajdík - předseda představenstva a majitel firmy

Ve skladu máme fajn partu!

Ve skladu máme fajn partu!

Jak to u nás vypadá na hale Flatbed?+9

Seznámení s technologií profesionálního lakování automotive dílů (lakování mokrou cestou).
Ukvapená rozhodování managementu, nezájem o názory vlastních zaměstnanců (i v rámci středního managementu), nekonečné a velmi četné schůzky (bez přínosu), vysoká míra stresu, absence krizového plánu
Napsáno:říjen 2020

dobré platové podmínky, dobrá dojezdnost z Prostějova i Olomouce, dobrá spolupráce s většinou kolegů na stejné řídící úrovni
Velice specifický systém řízení - takřka permanentní přítomnost a dozor manažerů a specialistů z mateřské firmy, což je po více než 20 letech fungování české pobočky nezvyklé. V důsledku to znamená velice špatnou vzájemnou informovanost a především roztříštěnost kompetencí. Málo místa na parkování, nízká kvalita stravy v závodní jídelně, obecně málo prostoru ve firmě.

Rozmanitou práci
zde samozřejmě záleží na oddělení, pokud se bude jednat o např. operátory, rozmanitost příliš velká nebude. Na jiných odděleních to vyplývá z dynamičnosti automotive-rutina není možná, stále se něco mění

toto vyplývá ze samotné povahy automotive odvětví
Napsáno:prosinec 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti HAJDIK a.s.?
Skvělý kolektiv nejbližších spolupracovníků, možnost poznávat nové lidi.
Naprostá demotivace zaměstnanců, vedení firmy nekomunikuje s podřízenými, nemá zájem o problémy a přání zaměstnanců. Slovo "děkuji" zde neexistuje, dobře odvedená práce je považována za samozřejmost, pokud se něco nepovede, není chyba prvotně komunikována s tím, kdo ji způsobil, ale s jinými lidmi, kteří následně "zaručené" informace roznáší po firmě. Některým lidem a oddělením je tolerována naprostá absence disciplíny a nedodržování pravidel a nařízení, zatímco jiná oddělení jsou permanentně deptána za každé pochybení. Vedení firmy nemá "koule" na to říct v jaké kondici se firma nachází, jaké má vize pro budoucnost (pokud je vůbec má). Jako benefity pro zaměstnance jsou pak prezentovány zasílání výplatní pásky emailem, proplacení nečerpané dovolené nebo placení jídla čipem.
Napsáno:listopad 2019

Možnost prescasu
Peníze Pracovní podmínky Pocet kolegu Vedeni
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:srpen 2019

Dokážete si práci ordinovat sám, Je možné poznat nové fajn kolegy na jiných postech. Obyčejní lidé, kteří tam pracují jako dělníci, nejsou namyšlení, dá se s nimi komunikovat a jsou příjemní a přátelští, horší ti, kteří už mají nějakou funkci.
Vedení katastrofa, namyšlení, nemají chuť motivovat dělníky, jak finančně, tak ani jinak, jen je honit a za chyby jim ještě sahat na peníze, nekomunikují s nimi přímo, na to mají jiné lidi. I když za to dělníci nemůžou, jsou na tom bití nejvíce.
Napsáno:listopad 2018

Když jsem před lety nastoupil do firmy byl jsem nadšen, dnes to říct nemohu, stále více stresu uměle vyrobených problémů, které se neustále řeší, ale v neprospěch zaměstnanců. Neváží si zaměstnanců, kteří tu pracují řadu let, ti odchází a co přichází někdy by člověk zaplakal. Je to škoda, že firma má i špatné jméno v okolí.
Napsáno:březen 2018

Rodinný typ firmy. Snaha se zlepšovat
Mzdová a benefitní politika
Napsáno:květen 2018

Všude chleba o dvou kůrkách..... Kdo se nechce nudit tak rozhodně doporučuji. Tempo je vražedné :)
Napsáno:únor 2025

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma HAJDIK a.s.?