Vymýšlíme mlýny budoucnosti
Přátelský kolektiv
Smysluplná práce+9

Bühler Praha s.r.o.

Vydávání softwaru

Jsme švýcarská technologická firma, která vyvíjí moderní a udržitelná řešení pro zpracování potravin a materiálů. Naše stroje denně ovlivňují životy milionů lidí po celém světě, zpracovávají 65 % světového obilí a metalizují 50 % všech automobilových světlometů. Nabízíme práci na unikátních projektech po celém světě, odborný rozvoj i pro juniory a zázemí švýcarské firmy s 160letou tradicí. Čeká vás přátelský mezinárodní kolektiv, pestrá firemní kultura a možnost brigád či částečného úvazku.

V Buhleru je velmi přátelská atmosféra, co se lidí týče. Na zaměstnavateli si cením toho, že vychází vstříc všem možným návrhům na profesní rozvoj, případnpu změnu náplně práce nebo projektu. Je radost tu pracovat.
Mohla by se trochu zlepšit firemní kultura a povědomí zaměstnanců o hodnotě firmy. Je škoda, že tak dobrá společnost tak trochu "zaspala" svůj růst.
Napsáno:březen 2022

Příjemné mezinárodní prostředí, kde se dá skloubit pracovní a rodinný život. V dnešní době oceňuji finanční stabilitu zaměstnavatele a možnost stáží do jiných zahraničních poboček.
Standardy a procesy jsou na vysoké úrovni, ale jsou i projekty, kde můžu využít vlastní kreativitu.
Napsáno:leden 2021

Bühler Praha s.r.o. image 1
Bühler Praha s.r.o. image 2
Bühler Praha s.r.o. image 3
Bühler Praha s.r.o. placeholder+9

I don't work for the company for a long time, but during that time I feel very comfortable at work. It's definitely due to the corporate atmosphere and the way my superiors approach me. The direction and philosophy of the Buhler company not only in Prague, but globally is a motivation for me and I am glad that I can participate in the realization of the set goals of the company, which will definitely differentiate Buhler Group from the competition.
Napsáno:červen 2020

Lidský a čestný přístup k zaměstnancům. Ochota investovat čas a peníze do kvalifikačního růstu zaměstnanců. Velká jistota stability firmy. Přátelská atmosféra.
Poněkud šetřivější přístup k platům. Vzhledem k tomu, že jde o českou pobočku švýcarské firmy, čekal jsem naprosto bezchybný chod firmy. V tomto nesplnila 100% očekávání. Rozhodně však byla nad českým průměrem.
Napsáno:květen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Bühler Praha s.r.o.?
Mezinárodní a mladý kolektiv Benefity Služební cesty do exotických zemí Moderní prostředí kanceláře Jistota a stabilita
Motivace a zpětná vazba Sdílení informací Vysoká fluktuace Ochota navyšovat mzdu

Sídlo je v nové moderní kancelářské budově kousek od metra. Kancelář je rozdělena do menších open space prostorů. Součástí jsou také terasy, kde se dá během pauzy příjemně posedět.

Jedná se o korporátní společnost, kde je řadový zaměstnanec pouze jeden z mnoha a tím pádem není kladen důraz na zkušenosti v oboru.
Napsáno:únor 2020

Benefity na sportovní, wellness,... aktivity Naslouchá požadavkům zaměstnanců a je ochoten o nich jednat
...nic

Stabilní firma Pracovní prostředí Benefity
Korporátní kultura, zdlouhavé procesy Odtržení pobočky od centrály
Napsáno:říjen 2019

zajímavé benfity, mezinárodní kolektiv, možnost cestovat
nepříliš podporovaná práce z domova, menší příjem, chybí mi možnost rotace či změny pozice za účelem kariérního růstu
Napsáno:říjen 2019

Kolektiv je až na pár výjimek, které jsou snad všude, skvělý. Perfektní lidé převážně mužského pohlaví, přátelští, nápomocní v pracovních i soukromých záležitostech. Ve strojařském sektoru jsou platové podmínky mírně podprůměrné a obecně platí, že kdo si umí říct, má i větší plat - ne vždy je to dle zásluh. Zaměstnavatel ale nabízí i zajímavé benefity: kromě konvenčních stravenek a karty Benefit plus 12000 za rok i tzv.fruit days - dodávky ovoce dvakrát týdně, voucher na mobilní telefon, služení číslo i notebook.

Možnost práce při studiu
Flexibilní pracovní doba, možnost částečného úvazku.
Napsáno:říjen 2019

super pracovná kultúra zaujímavá náplň práce
Napsáno:květen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Bühler Praha s.r.o.?