Dělala jsem tam úplně něco jiného než jsem měla ve smlouvě. Po podepsání prohlášení a studentské slevě mi i tak odečetli daň z odměny a měli problém mi ji vrátit. Nadrizena mě obvinila z toho, že si píšu hodiny navíc, i když to nebyla pravda. I když jsem prosila, že potřebuji odejít v půl 9, protože mi jede poslední vlak, tak mě donutili tam být až do 10. Z práce jsem byla akorát otrávená a měla zdravotní problémy. (extrémní bolesti zad z toho, jak jsem přes 8 hodin stala na jednom místě)
Lepší plat, více zaměstnanců na pracovišti, aby nebyl člověk v takovém presu, rychlejší vyřízení vyřízení administrativních věcí ( rychlejší dodání zápočtové listu, apod.)
Rozmanitou práci
Práce v dětském koutku neni každý den stejná. Každá práce s dětmi je rozmanitá a každý den je jiný. Zaměstnanci jsou jak na recepci, kde se zapisují děti, tak i přímo v dětském koutku, kde se věnují dětem. Také se pořádaly pro děti narozeninové oslavy.
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?