Pluxee Česká republika a.s.

Činnosti související se zaměstnáním

Vadí mi velké rozdíly v tom co se od zaměstnanců očekává, ač pracují na téměř stejné pozici.
Napsáno:prosinec 2018

Společnost si zaměstnanců váží a dává prostor pro seberealizaci, vzdělávání i prezentaci vlastních názorů, byť nemusí vždy být populární.
Nemohu říci cokoliv negativního.

Prostředí, podmínky k práci, benefity.

peníze byli všas
Změna vedení , dosazení do vedení lidi kteří mají páru o tom co dělají a ne tam mít lidi kteří něco chtějí a vůbec neví co to obnáší, lidi kteří mají nějaké zkušenosti
Napsáno:únor 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Pluxee Česká republika a.s.?
**Pozitiva:** Nadstandardní zaměstnanecké benefity: -Maximální stravenky -Příspěvky na kulturu -5 týdnů dovolené plus dodatečné dny volna -Kurzy cizího jazyka jednou týdně "Lidi jsou fajn a je blizko domů" -Možnosti rozvoje jak hard, tak soft skills (závisí na oddělení)
**Negativa:** -Celé IT oddělení slouží především jako podpora prodeje -Křehká pozice společnosti na trhu: -Vysoká závislost na velkých klientech -Odchod významného klienta ke konkurenci může mít vážné důsledky pro celou firmu -Konzervativní přístup k inovacím: -Vysoké riziko a potenciální ztráty brzdí inovativní projekty -Nové iniciativy často nepřinášejí očekávané výsledky -Rozpor mezi proklamovanou pozicí lídra na českém trhu a realitou: -Společnost často působí dojmem, že spíše dohání konkurenci -Tento rozpor se odráží i ve vnitřních procesech firmy

V podstatě firma pochybuje na velmi konzervativním sektoru nesnaží se o jakékoliv inovace, jenom přebírá to co už existuje u konkurence, tím zaručuje stabilitu a jistotu. Stačí vždy běžet za někým než vybírat svou cestu.

Řád a pravidla
Pravidla a směrnice jsou, jako v každém korporatu. Asi na všechno, ale nejsou vždy jednoznačně, občas jsou proti sobě, a velmi často ve prospěch vedení. Je skvělou zábavou přečíst něco co už neplatí několik let, ale je stále popsáno v důležitých dokumentech.
Napsáno:únor 2025

Oceňuji možnost profesionálního růstu a vzdělávání, které společnost poskytuje. Pracovní kultura je přátelská a týmová spolupráce na vysoké úrovni. Vedení je transparentní a otevřené, což mi dává pocit důležitosti a zapojení. Flexibilní pracovní podmínky a skvělé benefity mi umožňují lépe sladit pracovní a osobní život.
Napsáno:červenec 2024

Přátelská atmosféra, skvělí kolegové. Společnost nabízí taky krásné benefity, které se jen tak nevidí :) Mám radost, že mohu pracovat pro perspektivní společnost a od února 2023 dokonce i v novém a krásném pracovním prostředí.
Napsáno:březen 2023

Skvělý kolektiv a maximální možný rozsah benefitů
Napsáno:červen 2022

V Sodexo jsou velmi nadstandardní benefity. Velmi oceňuji také hybridní model práce, kdy si mohu sama určit kdy chci pracovat na dálku a kdy využiji kanceláře. V práci mě nikdo příliš nelimituje, nadřízení jsou otevřeni novým nápadům a mohu se tak rozvíjet.
Určitě by se mělo zapracovat na podobě našich kanceláří, jelikož již nevyhovují zcela aktuálním potřebám. Pandemie také ukázala, že je nutné změnit způsoby komunikace uvnitř firmy.
Napsáno:leden 2022

s ničím, horší zaměstnavatel
s chováním a jednáním obchodního vedení
Napsáno:červen 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Pluxee Česká republika a.s.?