HOTEL AMBASSADOR ZLATÁ HUSA spol. s r.o.

Naučil jsem se obsluhovat vzduchotechniku, kotelnu, kódovat zámky u dveří pokojů, zajišťovat firemní akce pro zákazníky hotelu.
Pracoval jsem na pozici elektrikář údržbář. Denně jsem měl provádět údržbářské práce všeho druhu v 10 pokojích, ale také klidně ve 25 pokojích. Byl jsem běžně povinen stěhovat těžký nábytek při malování pokojů ven a zase zpět, stěhovat třeba i klavír v rámci přípravy akcí pro hotelové hosty, leštit zábradlí během nočních služeb, věšet záclony a závěsy, čistit vnitřní dvůr včetně okolí popelnic (kde běžně byl v pytlích naskládaný bioodpad z kuchyně, takže to byla velmi nepříjemná práce). Musel jsem hlídat hostům kufry v recepci, protože ve službě nebyl dostatek bagážistů. Vysvětlovat jim, proč v zimě je v některých pokojích značně chladno (malá topná tělesa) a v létě velké horko (nedostatečný výkon klimatizace z 80 let, případně v rámci úspor elektřiny se klimatizace nezapnula v létě vůbec anebo jen na několik hodin ráno a navečer) a rozdávat hostům ventilátory tam, kde klimatizace nefungovala vůbec, poslouchat stížnosti hostů při neustálých opravách na pokojích. Běžně byl na údržbě nedostatek pracovníků, takže jsem sloužil 12ti hodinové směny více dní za sebou a to se neustále zhoršovalo. Hotel v posledním roce opouštějí již i dlouhodobí zaměstnanci (kuchaři, pokojské, bagážisté, recepční a řeší se to cizinci z personálních agentur, ale i ti do hotelu začínají odmítat chodit. V tomto hotelu není příjemné pracovní prostředí, všichni zaměstnanci jsou vystresovaní a unavení. Nikdy bych se tam nechtěl vrátit.
Napsáno:prosinec 2018

Prostředí hotelu, přímý nadřízený, zaměstnanecká strava
Technické vybavení, absence CRM systému, k dispozici jen Excel. Kolegové studení a odtažití
Napsáno:září 2020

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma HOTEL AMBASSADOR ZLATÁ HUSA spol. s r.o.?