Van de Velde Packaging Unipap a.s.

Výroba papíru a výrobků z papíru

Přátelská atmosféra, celkový chod práce, domluva mezi zaměstnanci,
větší porozumění mezi administrativou a výrobou, brala bych více benefitů a dostupnější benefity.

Řád a pravidla
pravidelná výplata na účtě, občas i dříve, skvělý kolektiv lidí zaměstnání i mimo velké město
Napsáno:únor 2025

Firma nabízí zaměstnancům celkem dost benefitů, top management se pravidelně schází se všemi zaměstnanci a informuje je o dění ve firmě a jejím vývoji. Příjemné prostředí a fajn kolektiv!
Napsáno:leden 2025

Spokojenost s kolegy na eng. a nákupu, spolupráce s obchod.zástupci problematická, zaměstnavatel nedodržuje podmínky domluvené při nástupu, žádné odměny, špatná dostupnost.
Nespokojenost s finančním ohodnocením vzhledem k odvedené práci, čím dál více úkolů, neplatí stejná pravidla pro všechny zaměstnance.

Řád a pravidla
Stačí se rovně koukat dopředu, nechat si vše líbit a nemluvit do ničeho nikomu a pak je vše ok.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:prosinec 2020

Volnost, žádný stres, docházka
Organizace práce, nefér jednání, v zimě se netopí, neodůvodněné strhavani peněz.
Napsáno:září 2019

Nevim
S chováním některých kolegu. Hlavně poslední nadřízený byl jedním slovem šílený.
Napsáno:prosinec 2018

Benefity v podobě free days, stravenkového paušálu a výuky anglického jazyka 2x týdně. Přímá a otevřená komunikace.
Hledání a potrestání viníka, namísto odhalení příčiny problému a nápravných opatření.
Napsáno:březen 2025

Rozmanitost práce a možnost rozvíjet se kariérně a osobně. Příležitost profesně růst na základě zkušeností a výkonů. Kolektiv spolupracovníků.
Spousta věcí na pracovišti a ve společnosti neodpovídá době a velikosti firmy , stejně jako některé postupy a benefity.
Napsáno:březen 2025

Stabilní zaměstnavatel, je mi umožněno rozvíjet se na své pozici, z benefitů bych vypíchla zejména home office.
Větší možnost profesního rozvoje a kariérního růstu a nástroj/mechanismus na odhalení slabších článků společnosti.
Napsáno:únor 2025

Perfektní kolektiv, velká míra svobody v rámci pracovní náplně. Vím, co mám dělat a dělám to, nikdo mě přímo nekontroluje. Pružná pracovní doba, na všem se lze domluvit. Příjemná škála benefitů - dny dovolené navíc, kafeterie, zvýhodněné tankování, hodiny AJ v pracovní době, stravenkový paušál. Možnost home office. Služební mobil a notebook. Firemní parkoviště.
Bylo by dobré, aby se přesčasové hodiny mohly převést do dalšího měsíce. Bylo by fajn zkrátit pracovní dobu z 8,5 hodiny na 8 hod. Občas chaos v procesech.
Napsáno:únor 2025

velice slušné finanční ohodnocení práce
přístup k zaměstnancům
Napsáno:únor 2018

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Van de Velde Packaging Unipap a.s.?