Peníze nebyly nejhorší, - 17tis.cisteho, ale ani nejlepší.
Prostředí bylo celkem fajn -čisté.
Práce mi nesedla, bylo to náročné, velmi stresove, dost často s kolegy vypjaté situace, jelikož pracujete v týmu a když jeden selže jsou na tom finančně býti i ostatní. Vadili mi vežnové!! Jsou drží a dotěrny!! Už bych se tam nevrátila, práce mě nijak zvlášť nenaplnovala..a jsou lepší i lépe placené práce než tato, pro Mě od začátku jen přechodná stanice. 3 mesice a stačilo i 3menny provoz mi nevyhovuje, mám raději 12h směny-více času na cokoliv a i peněz..
Arogantní vedoucí výroby.
Zaměstnávají i vězně.
Dost často nebalo co dělat. Nebyl materiál.
Smennost a i peníze.
Mistři by se měli o své lidi starat a ne pouze podlézat vedení.manipulanti jsou nuceni pracovat s technikou,která by neměla mít povolení k práci.Smlouvy neustále na dobu určitou,po třech měsících.Smlouvy,které by měli lidé mít,pouze uschovány v kanceláři pro případnou kontrolu.Jednání s lidma na špatné úrovni.Jako zaměstnavatele nedoporučuji
Záleží kam se člověk přesně dostane.
Já jsem pracovala na kovo výrobě - rámečky. Byla to asi jedna lepších práci tam. Člověk dělal sám na sebe a to bylo fajn. Oproti tomu na linkách kde se pracuje kolektivu už je to horší. Kolegyně tam málo kdy někoho přijmou a proto hodně často tam nikdo dlouho nevydržel......
Mame 5 tydnu dovolene,bonusy za vernost ,cca 110,-na hod.,klidnou vyrobu,doplatek na stravnem od zamestnavatele,aj. vyhody.
Jestli mi chybi tak vic penez na hod.asi tak cca20,kc,,ale v tomto okrese co jsem zjistovala jsme na tom nellepe,ostatni tovarny maji na hodinu o hodne mene cca od 85 az 99,-na hod.No a pracovniky si v zadne tovarne nevyberete,nekteri vas podrazi anekteri jsou fajn.Asi tam chybi vice komunikativnosti
Zaujala / nezaujala vás firma MODUS, spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?