Moderní a reprezentativní pobočka
Karel a Martin
Karel a Martin
Příjemné prostředí+9

Skupina Autorion

Autorizovaný partner VOLVO CAR s dlouholetou tradicí s pobočkami v Čestlicích, Stodůlkách a Dejvicích

Jsme maximálně osobní zaměstnavatel. Už je nás víc než tři stovky a stále rosteme. I přesto si vážíme každého našeho zaměstnance a přistupujeme k němu maximálně osobně. Přidejte se k nám a přesvědčte se na vlastní kůži! Skupina Autorion zastřešuje řadu autorizovaných dealerů a servisů renomovaných automobilových značek v České republice. Jsme hrdí na to, že sdružujeme společnosti jako Cardion Cars, Albion Cars a Orbion Cars, které nabízejí špičkové služby pro vozy Volvo, Jaguar, Land Rover a MG.

Všechny pobočky (10)

Příjemná pracovní atmosféra, moderní pracovní prostředí, stabilní zaměstnavatel, neustálý rozvoj společnosti, milí kolegové, férové jednání.
Chybějící interní komunikace a systém vzdělávání a osobního rozvoje.

Auto Průhonice je společnost, která jde ve svých službách vůči klientům vždy o krok dopředu, a proto se i zaměstnanci dostávají k práci s novými technologiemi, postupy a SW.

Práci, co dává hlubší smysl
Společnost Auto Průhonice je na trhu od roku 2009, kdy začínala s 12 členným týmem, dnes je nás více jak 330 v 6 pobočkách s velmi nízkou mírou fluktuace. Nejsme korporace, nápady a připomínky zaměstnanců se dají velmi rychle implementovat do provozu. To dává smysl :-)
Napsáno:září 2022

Přátelské neformální prostředí, skvělí kolegové, úžasná domluva s nadřízeným

Kvalitní vybavení a ochrana

Karel a Martin+9

Čas Prostředí Snídaně
Ne
Napsáno:září 2022

Nic podstatneho žádné vetsi benefit
Jiz tam nejsem rok,tak netuším
Pobočka:Neurčeno

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina Autorion?
+ snídaně každý den + hezké, moderní pracovní prostředí + relativně pružná pracovní doba (core hours: 9-15) + někteří kolegové + možnost externích školení, které zde podporují
- Uzavřený kolektiv, drbárna - U nás na oddělení se řešily věci (osobní), které by se řešit neměly a dotyční by měli radši řešit sebe než ostatní - Dusno, jakmile jste vybočili ze zajetých kolejí - Žádné místo na odpočinek - Obecně se moc neřešily věci, které se měli řešit hned jak se o nich vědělo a ne až je pozdě - „HO“ pomalu za odměnu (nedůvěra v zaměstnance, že budou dělat i doma) - Každodenní dojíždění - žádná náhrada ve formě HO či palivové karty/příspěvku na dopravu - Firemní auta pouze pro vybrané, ostatní smolíček pacholíček - Žádné benefity (ani ty základní), které mzda nijak nevyrovnávala (hezké a moderní pracovní prostředí není benefit ale spíš relevantní očekávání ve 21. století) - Při výstavbě budovy se moc nemyslelo na zaměstnance co se týče parkování - Je to oddělení od oddělení
Napsáno:březen 2025

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma Skupina Autorion?