KAIZEN
PRVNÍ POMOC ŽIVĚ
VEČÍRKY
VEČÍRKY
Smysluplná práce+9

Parker Hannifin Industrial s.r.o.

Výroba filtrů, hydraulických přístrojů, hadicových vedení, elektromagnetických ventilů a regulátorů tlaku

Jsme mezinárodním lídrem v oblasti technologií a systémů pro řízení pohybu. Poskytujeme specializovaná řešení pro širokou řadu mobilních, průmyslových a leteckých oborů. Je pro nás důležité vytvářet příjemné pracovní prostředí, kam chodíme rádi nejen pracovat.

Jsem nejvíc spokojena s pracovní atmosférou.
Napsáno:říjen 2024

Firma Parker se snaží o své zaměstnance starat, nabízí zajímavé benefity. Jako zaměstnanec se cítím ve firmě dobře,
Je to spíš o jednotlivých lidech, ne ve všech situacích se cítím komfortně. Není to o firmě Parker
Z oddělení:Nákup

DEVELOPMENT DAY

DEVELOPMENT DAY

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN

POMÁHÁME

POMÁHÁME

Tombola nesmí na vánočním večírku chybět!+9

Oceňuji přátelské prostředí na pracovišti, příjemnou atmosféru, benefity a vyváženost mezi pracovním a osobním prostředí.
Napsáno:říjen 2024

Společnost se upřímně zajímá o potřeby svých zaměstnanců.Aktivně vyhledává oblasti pro zlepšení, které otevřeně komunikuje napříč celou firmou.Snaží se vytvářet otevřené, přátelské a hlavně bezpečné prostředí pro všechny své zaměstnance
Napsáno:říjen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Parker Hannifin Industrial s.r.o.?
Možnost Home Office Důraz na bezpečnost Přátelská atmosféra Flexibilní pracovní doba
Někdy nedostatečně vysvětlená rozhodnutí Nepřehledná struktura ale to je nemoc téměř všech korporátů
Napsáno:září 2024

Parker mi poskytl možnost kariérního růstu a možnost pracovat na vedoucí pozici. Nabízí spoustu školení, které jsou potřebné k vykonávání práce, ale i školení, která se hodí i v soukromém životě. některé benefity jsou také super
občas zde vázne komunikace, a to nejen na divizní úrovni, ale i celkově mezi společností a jednotlivými divizemi, občas se dozvídáme věci těsně před jejich termínem.
Napsáno:září 2024

- zdravá a transparentní firemní kultura založená převážné na týmové spolupráci - široké portfolio napříč všemi výrobními divizemi nabízí stabilitu firmu a další možnosti rozšiřování výroby, ať novými projekty nebo přesuny projektů z jiných lokací - možnosti profesního růstu - možnost skloubit pracovní a osobní život - stále se hledají nové způsoby jak posunout firmu k lepším výsledků a díky tomu zlepšovat benefity pro zaměstnance a dosahovat tak jejich větší spokojenosti
- několik divizí v jednom výrobním závodě občas znamená různorodost požadavků vyššího vedení jednotlivých divizí, tzn. chybí sjednocení a celistvý pohled na výrobní lokaci
Napsáno:září 2024

Férové benefity, důrazné dodržování bezpečnostních standardů. Prostředí které podporuje kariérní a osobní rozvoj.
Nějaké standardy mohou být až nesmyslné. Občas je tu kladen důraz na zbytečné věci. Jelikož management jednotlivých divizí je v zahraničí, je těžší komunikovat či splňovat cíle a potřeby daného vedení.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:srpen 2024

Oceňuji hodnoty firemní kultury v Parkeru. Velký výběr firemních benefitů. Celkově jsou podmínky k práci nadprůměrné. Managementu mohu důvěřovat a velmi dobře se mi s nimi spolupracuje.
Napsáno:srpen 2024

V parkeru je dobrá firemní kultura založená na otevřené komunikaci a vzájemném respektu. Firma dbá na potřeby a work-life balance svých zaměstnanců. Lidé si tu dokonce rozumí s HR!
Napsáno:srpen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Parker Hannifin Industrial s.r.o.?