GASTRO ROYAL, spol. s r.o.

2 hodnocení s 1 komentářem
Nejužitečnější komentář
Firma na 2 věci. Žádné benefity, plat vysoce podprůměrný. Vedoucí měřil dvojím metrem. Někomu se pomáhat mohlo a někomu zase ne. Mě třeba nutil pomáhat ostatním a až poté jsem si mohl dělat svojí práci. Takže ti kterým jsem pomohl šli domů a já tam ještě otročil protože jsem samozřejmě neměl hotovo. Přesčasy neproplácí a že jsem jich za těch 5 let nadělal! Vedení je schopné naplánovat na jeden den bramborové taštičky s osmi kusy na porci a španělské ptáčky. Nebo třeba bramborové knedlíky plněné uzeným masem kterých jsou 4 kusy na porci a duo řízek.. to je obalovaný sýr a řízek. Prostě složité jídla na přípravu a je jim jedno že se nebude stíhat a nebo že je podstav zaměstnanců. Tím pádem to v kuchyni vypadá tak že všichni jsou nervózní a vzteklí a panuje příšerná, zkleslá nálada. Pracovali jsme od 4 hodin ráno do 12:30. Ale jak jsem psal, neproplacené přesčasy jsou na denním pořádku. Takže se končí třeba o půl druhé někdy i později. Pokud budete mít to štěstí jako já a budete mezi lidmi kterým se prostě nepomáhá tak půjdete domů třeba ve dvě nebo půl třetí. Ale abych jen nepomlouval tak občas se vedoucí vyspí a pomůže se i vám. Práce (dělal jsem hlavně polévky) fyzicky dost náročná. Takže i kdyby jste končili o půl jedné tak to zase taková výhra není. Stejně když vstáváte ve 3 aby jste ve 4 byli v práci tak musítě chodit spát brzo. Takže pokud jdete s přáteli do hospody nebo baru, odcházíte vždy jako první a opravdu vás to začne štvát. Kolegyně která pekla buchty musela jezdit dokonce na druhou hodinu ráno a tu hodinu co přišla dřív rozhodně domů dřív nešla. Já když jsem dělal hrachovou polévku tak jsem kvůli hrachu který se vaří dlouho jezdil taky o hodinu dříve a pochvalu, uznání jsem neslyšel. Dokonce když jsem jel dobrovolně o hodinu dřív s kolegyní protože pekla buchty tak jsem dostal nákázáno co mám dělat. A moje práce to rozhodně nebyla. Takže za dobrotu na žebrotu. Nejhorší firma v které jsem pracoval. Vše je tam špatně.
Napsáno:duben 2020
Zaměstnanci si tu pochvalují:
Možnost práce při studiu
Řád a pravidla
doporučuje 1

Zaujala / nezaujala vás firma GASTRO ROYAL, spol. s r.o.?