JTEKT Zenith Pardubice s.r.o. image

JTEKT Zenith Pardubice s.r.o.

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla

Je zde super kolektiv, který drží při sobě a to nejen v práci, ale i mimo ni. Náplň práce je dost všestranná a tak se tu člověk nenudí. Navíc je tu dost zajímavých finančních bonusů, které jinde jen tak nenabízejí. A v době krize (covidu) se o nás firma postarala finančně postarala i když asi nemusela.
Napsáno:červenec 2022

Z mého pohledu jsou tu zajímavé benefity - vysoká dotace obědů/večeří, firemní tel.síť s výhodnými tarify, sodexo body s širokým využitím, možnost chodit na angličtinu, ...
Někdy jsou tu zbytečná nedorozumění, ale to je spíš o konkrétních lidech, ne o zaměstnavateli jako takovém.
Napsáno:leden 2019

Spolupráce na oddělení. Mezi kolegy mám spoustu přátel.
S manažery a jejich chováním.
Napsáno:leden 2019

Perfektní a vstřícný kolektiv. Týmová spolupráce. Zajímavá pracovní náplň v automotive průmyslu. Lákavé věrnostní bonusy !! Závodní stravování za dobrou cenu. Příspěvek na penzijní připojištění. Venkovní kuřárna.
Každá pracovní pozice v jakémkoliv výrobním závodě přináší svá úskalí, nicméně v JTEKT převládají klady nad zápory a to je důležitým aspektem.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti JTEKT Zenith Pardubice s.r.o.?
Pracovní podmínky
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:září 2017

Dobrejj kolektiv
Ubytovanym a s místrem
Napsáno:prosinec 2018

Ocenuji osobni pristup ke kazdemu zamestnanci, pochopeni, dale take proces zaskoleni
Jsem spokojena

Klidnou práci
Práce v Jtektu sice není monotónní, ale je snadno pochopitelná, nadřízení pracovníci vždy vyjdou vstříc, na pracovišti se nikdo zbytečně nehádá, nikdo se netlačí u pásu, každý má svou soustavu strojů na které pracuje v rámci svých možností. Samozřejmě je třeba plnit nějaké normy, jako všude, ale každý pěkně sám za sebe. Vždy je tu možnost dovolání výše - pokud se nám něco nelíbí, můžeme svolat schůzku s nadřízenými, personálním, případně zanechat podnět v TANZAKU schránce důvěry která je navázána na HR, kde se vše prošetří a dojde k nějakému řešení. Člověk se nemusí bát budoucnosti, smlouvy se dávají rovnou na dobu neurčitou.... a td a td - no stress :-)

Práci bez přesčasů
U nás jsou přesčasy možné, ale ne nucené. Jsou dobrovolné, pokud si chcete přivydělat nějakou tu kačku navíc (platí samozřejmě ve výrobě, office je stejný jako všude jinde - když musíš, tak musíš :-) Práce je jasně daná - 3 směny, práce od-do.
Napsáno:prosinec 2018

U této firmy máme ještě 14 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma JTEKT Zenith Pardubice s.r.o.?